19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Штепу позбавлять мандата: "Не гідний порядної людини вчинок"
Штепу позбавлять мандата: "Не гідний порядної людини вчинок"

Штепу позбавлять мандата: "Не гідний порядної людини вчинок"

Одіозну Нелю Штепу позбавлять мандата депутата Слов'янської міської ради

Причиною позбавлення мандата одіозної діячки Штепи називають те, що вона публічно підтримала кандидата в мери від ОПЗЖ Павла Придворова. Про це йдеться у заяві політсили про те, що процедура розпочата в межах вимог 38-ї статті Закону України “Про статус депутатів місцевих рад”.

Політсила штепи зазначає, що підтримка нею кандидата від ОПЗЖ суперечить офіційній позиції партії, від якої Штепа йшла до міської ради Слов'янська. А йшла Штепа від "Партії миру і розвитку".

Приєднуйтесь до нас в Telegram

"Партія миру і розвитку" у своїй заяві вказала, що у другому турі виборів мерів міст підтримує чинного голову Слов'янська - Вадима Ляха.

"Гірко й боляче спостерігати, як укотре політик на догоду особистій вигоді зраджує своїх виборців і свою партію. Зараз ідеться про Нелю Штепу, яка поставила особисті інтереси вище, ніж інтереси свого міста і своїх виборців", – заявляють у партії Штепи.

Крім цього, Нелю Штепу виключили з партії за порушення партійної дисципліни. У партії нагадали Штепі, як ще місяць тому члени ОПЗЖ робили все можливе, щоб вона залишалася за гратами. від штабу ОПЗЖ на Штепу лилися ріки чорного піару та компромату. Очевидно, Неля про все це забула, тому й підтримала кандидата від ОПЗЖ всупереч лінії партії.

Читайте нас у Viber!

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що другий тур виборів мерів відправив партію "Слуга народу" в нокаут. Хто, за даними екзитполів, лідирує в містах, читайте в матеріалі.

Також портал MY.UA писав, що Порошенко провалився зі своїм планом захопити владу у Львові - єдиному обласному центрі, де його підтримали в 2019 році. Кандидат Порошенка в мери - Олег Синютка - не зміг перемогти на виборах чинного мера Львова Андрія Садового. Садового вже привітали з перемогою відомі українські та зарубіжні політики.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом