Порошенко купається у похвалах: рішення щодо ПЦУ прийняте, українці на ногах
Порошенко купається у похвалах: рішення щодо ПЦУ прийняте, українці на ногах

Порошенко купається у похвалах: рішення щодо ПЦУ прийняте, українці на ногах

Священний Синод Кіпрської Церкви підтримав рішення свого Предстоятеля Блаженнішого Архієпископа Хризоста II про визнання автокефалії Православної Церкви України

Про це повідомим п'ятий президент України петро Порошенко на своїй особистій сторінці в мережі Фейсбук 25 листопада.

За словами Петра Порошенка, процес визнання української автокефалії православним світом незворотній. Так, у Синоді Кіпрської церкви підтримали Предстоятеля Блаженнішого Архієпископа Хризоста II, який запропонував визнати автокефалію ПЦУ.

Приєднуйтесь до нас в Telegram

«Таким чином було де-юре завершено процедуру визнання нового – автокефального – статусу Української Церкви зі сторони Кіпрської Православної Церкви, яка була розпочато раніше», - написав Порошенко в своєму пості.

Нагадаємо, нещодавно Петро Порошенко поділився подробицями того, як за його президентства Україні вдалося отримати Томос. Про це він розповів у програмі "Гончаренко рулить". 

Читайте нас у Viber!

Петро Порошенко вважає, що отримати Томос саме за його президенства вдалося завдяки Божій волі, прагненню українців, підтримці депутатів, особистій довірі патріарха Варфоломія та втраті пильності зі сторони президента Росії Володимира Путіна.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Порошенко не може змиритися з поразкою свого кандидата у Львові. Там члени фракції "ЄС" здійснили нечуване. Такий вчинок уже назвали переворотом.

Також портал MY.UA писав, що Маруся Звіробій із сарказмом висловилася про нове масло від лідера «Європейської Солідарності» Петра Порошенка.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом