19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Скалецька розкрила таємницю про коронавірусну вакцину
Скалецька розкрила таємницю про коронавірусну вакцину

Скалецька розкрила таємницю про коронавірусну вакцину

Міністр охорони здоров’я України (2019-2020) Зоряна Скалецька заявила, що для того, щоб створити українську вакцину від коронавірусу потрібні великі інвестиції. Про це вона повідомила під час прямого ефіру NEWSONE.

За словами Скалецької, для розробки української вакцини потрібні великі фінансові вкладення, і питання розробки не вирішується лише одним бажанням її розробити.

Інші новини - в нашому Viber!

«Для того, щоб розробити вакцину, нам потрібне і рішення Уряду, і виділення державних коштів. Оскільки вакцина потребує великих вкладень. Якщо говорити про приватний ринок, то там таких коштів не має», - додала Зоряна Скалецька.

За даними Міністерства охорони здоров'я, відомо лише те, що перемовини щодо виготовлення і розробки вакцини велися і підтримуються.

Ми також у Telegram!

Як підкреслила Зоряна Скалецька, що розробка це лише перший відрізок пройденого шляху, адже для того, щоб мати результати, виробники повинні бути готові до створення необхідної кількості цього препарату.

Також Міністр охорони здоров'я України наголосила, що навіть якщо українською владою буде ухвалено рішення, щодо розробки вакцини, даний препарат повинен мати міжнародну реєстрацію, яка відбувається за досить жорсткими правилами та вимогами.

Також нагадаємо, що в Україні на рівні держави було прийнято рішення про примусове щеплення дітей.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що 26 листопада, завершилося схвалення проєкту державного бюджету на 2021 рік. Бюджет на 21 мільярд гривень більший, ніж було передбачено.

Не забудьте приєднаєтися до нас у Twitter та Flipboard.

Источник материала
Поделиться сюжетом