Арахамія не витримав глузувань і пояснив значення «інтелектуального локдауна»
Арахамія не витримав глузувань і пояснив значення «інтелектуального локдауна»

Арахамія не витримав глузувань і пояснив значення «інтелектуального локдауна»

Давид Арахамія, після бурхливого обговорення і хвилі жартів в його сторону, уточнив свої слова про інтелектуальний локдаун

Багато хто не зрозумів зі слів Давида Арахамія чим «адаптивний карантин» відрізняється від «інтелектуального» і що взагалі означає «інтелектуальний карантин». З цього приводу з'явилося багато жартів, які не завжди були доречними.

Чекаємо на Вас в месенджерах Telegram та Viber!

Глава фракції Слуга народу Давид Арахамія пояснив концепцію інтелектуального локдауна, яка полягає в тому, що регіони будуть виходити з жорстких обмежень в залежності від рівня захворюваності коронавірусів на місцях. 

"Так званий інтелектуальний локдаун значить, що вихід після локдауна буде не рівномірним, а з урахуванням епідеміологічної ситуації в регіонах. Наприклад, у Вінниці ситуація краща - вони раніше вийшли з локдауна. У Миколаєві ситуація гірша - обмеження тривають", - повідомив глава фракції Слуга народу.

Він уточнив, що ідею інтелектуального локдауна озвучив прем'єр-міністр Денис Шмигаль, коли обговорювалося, яким буде локдаун і чи буде він взагалі. 

Арахамія додав, що в уряді поки немає фінальної моделі локдауна, але вона опрацьовується, щоб знизити економічні ризики. 

Уже в цю середу, на засіданні Кабміну з'являться подробиці введення повного локдауна. 

Ймовірно, озвучать режим роботи підприємств, рух громадського транспорту та інші  "інтелектуальні" нововведення, про які говорив Давид Арахамія.

Портал MY.UA повідомляв, що обмеження роботи транспорту під час введення жорстких карантинних норм спричинить безліч незручностей. Міністр інфраструктури Владислав Криклій розповів, як збираються вчинити. 

Особливу увагу приділили міжнародним перельотам, оскільки це стосується не тільки України. Що буде з авіасполученням під час свят, ви можете дізнатися на порталі MY.UA.

Читайте нас також в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом