Зеленському "дали копняка" у рідному місті : "Магія закінчилась"
Зеленському "дали копняка" у рідному місті : "Магія закінчилась"

Зеленському "дали копняка" у рідному місті : "Магія закінчилась"

Президент України Володимир Зеленський програв своє рідне місто Кривий Ріг

За даними екзитполів, на виборах мера у Кривому Розі була велика ймовірність  перемоги Костянтина Павлова. А зараз вже стали відомі підрахунки 100% протоколів. І справді – Павлов переміг на 289 дільницях. Він набрав 58,5% голосів.

Костянтин Павлов, нагадаємо, був кандидатом від Опозиційної платформи «За життя». Від пропрезидентської партії «Слуга народу» у Кривому Розі йшов Дмитро Шевчик. Він набрав 41,5% голосів. Павлову вдалося обійти Шевчика, попри те, що Кривий Ріг – це рідне місто президента Зеленського і містяни з великою ймовірністю підтримали пропрезидентського кандидата. Але не так сталося, як гадалося.

Телеграм-канал «Банкова», аналізуючи такий програш президента, підкреслює, що звернення Зеленського до містян відносно другого туру виборів у Кривому Розі стало жирним мінусом. І мінус навіть не в тому, що Зеленського могли звинуватити у використанні службового положення у власних цілях і в агітації за свого кандидата. Мінус у тому, що звернення виглядало дуже нещиро і жахливо, запевняє канал «Банкова». А все тому, що президент звертався до жителів рідного міста, читаючи текст із суфлера. На каналі дивуються, навіщо таке допустили.

Ми є у Viber! Приєднуйтесь!

Однак не тільки через це Зеленський програв Кривий Ріг. За даними «Банкової», виборний кейс у місті був делегований не тим людям. Тому все і провалилося.

Мантра про те, що Вілкул пішов, а Шевчик переможе, не спрацювала. «Магія закінчилась», - пишуть на каналі.

На Банковій результат виборів у Кривому Розі сприймають як поразку, до того ж глибоку. Атмосфера у штабі зараз не найкраща, вона нагадує ситуацію в штабі Ірини Верещук у Києві після того, як злили перші результати екзитполів.

«Частина Банкової, яку відсунули від виборчих процесів, відверто зловтішається. Підрахунок голосів покаже. «Слузі народу» хотілося тріумфально перемогти хоча б в одному великому місті, але в результаті доводиться легітимізувати хоч якусь перемогу», - пишуть на телеграм-каналі «Банкова».

Долучайтесь до нас в Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що українці не пробачили Зеленському про забутого загиблого воїна. Так, президент заявив, що в Україні вже місяць немає втрат на війні, за його словами, у нас "тиша". Проте, чи справді це так, читайте в матеріалі.

Також портал MY.UA писав, що Порошенко звинуватив Зеленського у крадіжці. Колишній президент переконаний, що влада нині безбожно обікрадає армію.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом