В "Укрзалізниці" розповіли, як працюватимуть під час локдауну в січні
В "Укрзалізниці" розповіли, як працюватимуть під час локдауну в січні

В "Укрзалізниці" розповіли, як працюватимуть під час локдауну в січні

Під час локдауну в Україні, який буде у січні, в країні не обмежуватимуть залізничне сполучення.

Про це повідомила пресслужба "Укрзалізниці".

Зазначається, що поїзди курсуватиммуть у звичайному режимі. Своєю чергою, працівники "Укрзалізниці" забезпечить усі протиепідемічні заходи для безпеки пасажирів під час поїздок. 

""Укрзалізниця" як частина критичної інфраструктури продовжуватиме працювати. Ми дамо можливість всім тим, хто все ж муситиме пересуватись, зробити це в найбільш безпечний спосіб, дамо змогу в нашому приміському сполученні дістатися до роботи працівникам критичних підприємств, зокрема тисячам медиків, які доїжджають до лікарень залізницею", - наголосив член правління "Укрзалізниці" Олександр Перцовський.

Нагадаємо, в Україні від 8 до опівночі 25 січня триватиме так званий локдаун, який в уряді назвали"зимовими канікулами". Водночас, до кінця лютого в країні подовжено чинні обмеження "помаранчевої" зони, які діють щодня, і режим надзвичайної ситуації. 

У цей період буде заборонена робота кафе і ресторанів, барів, крім доставки на виніс, магазинів непродовольчих товарів, кінотеатрів та театрів, фітнес-клубів, ТРЦ.

Відео Не локдаун,  а "подовжені канікули" – уряд проголосував за посилення карантину

Повноцінного локдауну не буде. Натомість українців чекають "подовжені канікули". Сьогодні на позачерговому засіданні урядовці проголосували за посилення карантину з 8 по 24 січня 2021 року. Він, зокрема, передбачатиме, що не працюватимуть кафе, ресторани, бари, магазини непродовольчих товарів, спортклуби та фітнес-центри, а також ТРЦ.

Не локдаун,  а "подовжені канікули" – уряд проголосував за посилення карантину
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Тетяна Курпіта
Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader