19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
На батьківщині президента Зеленського проїзд у транспорті буде безкоштовним для всіх
На батьківщині президента Зеленського проїзд у транспорті буде безкоштовним для всіх

На батьківщині президента Зеленського проїзд у транспорті буде безкоштовним для всіх

На батьківщині Президента України Володимира Зеленського проїзд у муніципальному транспорті стане безкоштовним у новому році

Пресслужба міської ради Кривого Рогу, що на Дніпропетровщині, повідомила, що учора був ухвалений бюджет на 2021 рік. У новому бюджеті чимала сума запланована на соціалку. Так, планують запровадити в місті безкоштовний проїзд у муніципальному транспорті.

Як діятиме нововведення

Безкоштовний проїзд у транспорті Кривого Рогу буде надаватися всім криворіжцям з 1 травня 2021 року. Для цього треба буде мати спеціальну «картку криворіжця». Наразі в місті ще працюють над програмним забезпеченням.

У прес-службі міськради повідомили, що безкоштовно користуватися транспортом вже з 1 січня 2021 року зможуть медики, педагоги й соціальні працівники – працівники закладів комунальної власності. Усього таких осіб в Кривому Розі нарахували 35 тисяч.

Інші економічні новини України й світу читайте в нашому Viber! 

Бюджет-2021 в Кривому Розі

Ухвалений 23 грудня новий бюджет склав в місті 7.6 мільярда гривень. Частина цих коштів піде на програму з безкоштовного проїзду містян. Скільки саме на це витратять, в міській раді не говорять. Відомо тільки те, що на соціалку в 2021 році виділено в місті 80% бюджету.

Нагадаємо, що новим мером у Кривому Розі став Костянтин Павлов – представник «Опозиційної платформи – За життя». Кандадат від пропрезидентської «Слуги народу» Дмитро Шевчик програв Павлову, хоча отримав теж чимало голосів – 40%. Костянтин Павлов же переміг із результатом 56.97% голосів.

До цього містом керував Юрій Вілкул. Він був мером понад 10 років, але цьогоріч відмовився брати участь у другому турі місцевих виборів.

Актуальні новини транспорту й не тільки в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що ціни на проїзд захмарно злетять після локдауну.Не у всіх містах щодо цього такі плани, як у Кривому Розі.

Також портал MY.UA писав, що українці збунтувалися через комунальний геноцид.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом