20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Не будемо спати до ранку": Ані Лорак повернулась до Києва і знайшла нову розвагу
"Не будемо спати до ранку": Ані Лорак повернулась до Києва і знайшла нову розвагу

"Не будемо спати до ранку": Ані Лорак повернулась до Києва і знайшла нову розвагу

Олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва зустрілася в Києві зі своєю найкращою подругою і кумою співачкою Ані Лорак. Знімок двох подружок був оприлюднений Подкопаєвою на її сторінці в інстаграмі, що викликало не мало обговорень.

За геолокацією з інстаграму, стає відомо, що співачка Ані Лорак зараз знаходиться в Києві, за декілька днів до зустрічі зі своєю подружкою співачка розповідала та описувала свої емоції від прогулянок по Києву.

Повернення додому

Підписники, які активно слідкують за життям зірки вітали її з приїздом додому, але Ані Лорак зазначила, що вона прилетіла до столиці в справах.

Не забула співачка і про свою куму Лілію Подкопаєву.

Про довгоочікувану зустріч стало відомо зі сторінки інстаграму Лілії, де вона розмістила фото на якому легко обіймає свою близьку і дорогу подругу.

Раді бачити Вас на наших каналах Telegram та Viber!

На фото Лілія Подкопаєва без макіяжу, усміхнена і з сяючими очима від зустрічі. Одягнена Подкопаєва на фото у світлий гольф і джинси.

Співачка Ані Лорак та кума Лілії Подкопаєвої одягнена по спортивному: зелений худі, спортивні сірі штани, зібране волосся у хвіст та макіяж.

Фото було зроблене в Києві.

Подкопаєва підписала фото у своєму інстаграмі: «І до ранку знову не будемо спати…».

Ані Лорак, також прокоментувала фото: «Не будемо спати!».

Підписники розділились в коментарях

Враження та думки підписників з приводу даного фото розділилися зовсім, адже одні раділи зустрічі двох подруг і висловлювали своє захоплення такій дружбі, а інші згадували їм те, що вони обидві покину Україну. Зустрічалися в коментарях і такі, які коментували зовнішність зіркових подруг і зазначали, що в порівнянні з Ані Лорак, Подкопаєва виглядає дуже природньо і гармонічно.

Ані Лорак на передодні своєї зустрічі з Лілією Подкопаєвою зустрічалася зі своєю мамою та братом, яких показувала у своїх інстаграм історіях.

Нагадаємо, що востаннє Ані Лорак виступала в Україні сім років назад, тоді її виступ спровокував масу обурення, адже вона в той час досить активно почала виступати в Росії.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що 19-річна онучка Софії Ротару, оприлюднила фото зі своїм бойфрендом. Обранцем онучки став Денис Жаданов. 

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом