19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Гончаренко забронював готель у Ростові для Зеленського на день народження: слідом за Януковичем
Гончаренко забронював готель у Ростові для Зеленського на день народження: слідом за Януковичем

Гончаренко забронював готель у Ростові для Зеленського на день народження: слідом за Януковичем

Сьогодні день народження у президента Володимира Зеленського. Багато хто вже привітав главу держави. Своїм «привітанням» відзначився народний депутат України від «Європейської Солідарності», соратник Петра Порошенка – Олексій Гончаренко.

Володимиру Зеленському вже побажали багато хорошого, а от Олексій Гончаренко був не дуже щедрий на побажання щастя й здоров'я. У своєму пості в мережі Фейсбук Гончаренко побажав чинному гаранту Конституції Зеленському відпочити в «мальовничому місті Ростов».

Гончаренко підготував подарунок Зеленському

Також Гончаренко прикріпив до свого посту скрін бронювання готелю для Володимира Зеленського та Андрія Єрмака (глави Офісу Президента) в Ростові. Готель нардеп забронював на п'ять ночей, що обійшлося йому в 2 тисячі 331 гривню.

У номері є власна ванна, кондиціонер, сейф. З вікна, як вказано в описі, видно визначні місця Ростова. Також у описі зазначено, що це двомісний номер економ-класу з балконом.

У пості Олексій Гончаренко підкреслив, що Володимир Зеленський працював більше двох тижнів без відпочинку, тому він заслуговує на коротеньку відпустку.

«А що може бути краще за відпочинок у мальовничому місті Ростов? Забронював вам готель на першу пору, далі уже самі облаштуєтесь, розберетесь», - написав народний депутат в пості.

Також він зазначив, що курити в приміщенні готелю не можна, тому він спеціально вибрав номер для президента й глави ОП з балконом.

Стрічка новин України та світу в нашому Viber!

Як відреагували на таке «привітання» українці

Пост Гончаренка швидко поширився з мережі й збірав уже більше 3 тисяч реакцій. Однак не всім прийшовся до смаку такий жарт нардепа. Деякі українці відзначають, що пенсіонери живуть на копійки, а Гончаренко потратив місячну пенсію на «дурний жарт».

«О!! Там wi-fi безкоштовний... для відосіків саме те», «Тисну руку - подарунок, на який він заслуговує!)», «Дарагий падарок, оцінить!», «Номер для молодоженов?», «Ти з просуваннями кримнашистів також недалеко втік, чи так не вважаєш?)», «Каким образом из букинга взяли эти персональные данные? Явно подстава», «В то время когда у пенсионеров кушать нечего... дыбилы тратят месячную пенсию на шутки», - пишуть в мережі (коментарі подаємо в оригіналі).

Всі новини України та світу в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що президент показав, як почався його ранок в день народження.

Також портал MY.UA писав, що Ляшко обурюється з приводу скандалу в СБУ.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом