19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Офіс президента оточений, рух у містах зупинено: Україну накрила хвиля тарифних протестів
Офіс президента оточений, рух у містах зупинено: Україну накрила хвиля тарифних протестів

Офіс президента оточений, рух у містах зупинено: Україну накрила хвиля тарифних протестів

Під Офісом Президента сьогодні, 25 січня, гаряче – зібралися юрби людей на акцію протесту «Стоп тарифний геноцид».

"Стоп тарифний геноцид" у Києві

Акція протесту була анонсована раніше. Тема акції очевидна – люди бунтують проти високих тарифів на комунальні послуги, проти їх підвищення надалі. На акцію «Стоп тарифний геноцид» приїхали люди із різних куточків України. Є громадяни із Лубен (Полтавська область) із Харкова, Дергачів (Харківська область).

Протести в регіонах

У регіонах люди сьогодні теж протестують. Як повідомляли наші колеги із «Klymenko Time», мітингують сьогодні проти підвищення тарифів в Чернівецькій області. В Оршовцях на Буковині мітингувальники перекрили трасу державного значення. Зібралися юрби невдоволених і під Чернівецькою облдержадміністрацією.

У Полтавській області в району Лубен теж перекрили трасу Київ-Харків.  Ускладнення руху є в Харківській області, в Полтаві й Херсоні. Зібралися українці й під стінами приміщення Одеської облдержадміністрації.

У Житомирі взагалі «комбо» - там люди протестують і проти підвищення тарифів, і проти свавілля в забудові міста. Повідомляється, що мітинги не дуже масові, але вони продовжуються чи не по всій країні. І це в день народження президента – такий собі подарунок Зеленському.

Мітингувальники пропонують чиновникам пожити місяць на мінімальну пенсію і сплатити за комуналку за драконівськими тарифами. Є й інші плакати. Так, на одному з них Володимира Зеленського поставили в один ряд із Іваном Грозним та Петром Великим.

Мітинг під ВР

Нагадаємо, що під стінами Верховної Ради також зібралися юрби українців. Тут проходить мітинг на захист прав авторів. Мітингувальники вимагають боротьби з цифровим піратством і порушенням авторських прав.

Всі новини України та світу в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що поліція вгамовує протестуючих проти карантину, використовуючи сльозогінний газ і водомети. 

Також портал MY.UA писав, що Зеленському й Єрмаку забронювали готель у Ростові на день народження.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом