Тіні Кароль – 36: артистка дозволить фанам стежити за нею у реальному часі
Тіні Кароль – 36: артистка дозволить фанам стежити за нею у реальному часі

Тіні Кароль – 36: артистка дозволить фанам стежити за нею у реальному часі

Українська співачка Тіна Кароль, яка нещодавно повністю оголилася на фото, сьогодні, 25 січня, святкує день народження.

Артистці виповнюється 36 років. Вранці Тіна з'явилася у студії "Сніданку з 1+1" онлайн, де її привітало багато зіркових колег. Зокрема, усього найкращого зірці побажали колеги за "Голосом країни" MONATIK, Олег Винник, DOROFEEVA. А також ведуча "Сніданку" Людмила Барбір та ведуча "ТСН.Тиждень" Алла Мазур. Окремим сюрпризом для виконавиці стало привітання від її сина Веніаміна, який адресував мамі теплі слова англійською.

Відео "Сніданок" привітав Тіну Кароль із днем народження у прямому ефірі

Сьогодні 36 років виповнюється Тіні Кароль, і просто зараз вона із нами на прямому зв'язку. Дивіться. 

Сніданок з 1+1
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Зазначимо, що й сама Тіна Кароль підготувала для відданих прихильників сюрприз. Так, артистка оголосила про відкриття свого стрімінг-сервісу на платформі Patreon. На цьому сайті виходитиме ексклюзивний контент зі співачкою. "Все, що ти хотів про мене дізнатися, але боявся запитати - тепер на PATREON!", - написала співачка в своєму Instagram.

На платформі виходитиме різноманітний ексклюзивний контент з Тіною Кароль раніше, ніж де-небудь: прем'єри нових пісень, кліпів, альбому; нові фотосесії в повному обсязі, фото у великій якості і шари для арту; аранжування, робота на студії, лайфхаки для вокалістів. Історія створення колекцій та проєктів від першого ескізу до фінального результату; ексклюзивні відео, які можна буде подивитися тільки на Patreon і багато іншого. Вартість підписки становить 2.99 $ (або 86 гривень) на місяць.

Нагадаємо, що місяць тому Тіна Кароль показала, як створювали її свічкову копію. Артистка представила свічки у вигляді себе.

Автор:
Лянка Богова
Источник материала
Поделиться сюжетом