6 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Зеленський здивував неочікуваними заявами на відкритті Всеукраїнського форуму «Україна 30»
Зеленський здивував неочікуваними заявами на відкритті Всеукраїнського форуму «Україна 30»

Зеленський здивував неочікуваними заявами на відкритті Всеукраїнського форуму «Україна 30»

Президент України Володимир Зеленський відкрив сьогодні Всеукраїнський форум «Україна 30. Коронавірус: виклики  і відповіді». Зеленський планує щотижня проводити Всеукраїнські форуми з різних питань.

Пандемія коронавірусу стала головним викликом в історії людства у ХХІ столітті. Тому саме їй присвятили перше проведення форуму.

Участь у ньому взяли Президент України Володимир Зеленський, Прем’єр-Міністр Денис Шмигаль, міністр охорони здоров’я Максим Степанов, представники Верховної Ради та багато інших експертів.

 Всеукраїнський форум «Україна 30», який сьогодні стартував в Києві, буде щотижневим. Всього протягом декількох місяців пройде 30 таких форумів за різними темами.

Про це на першому Всеукраїнському форумі заявив президент Володимир Зеленський.

Він зазначив, що це старт великого суспільного діалогу за участю влади, громадськості та міжнародних партнерів.

Сьогоднішній форум присвячений ситуації з пандемією коронавіруса. Він проводиться за підтримки USAID, ЮНІСЕФ та Всесвітньої організації охорони здоров'я.

Слідкуйте за нами, де Вам зручно: наш Telegram та Viber!

Питання, які обговорюватимуть

На форумі обговорять плани уряду на 2021 рік з приводу подолання пандемії. Також поговорять  про терміни та умови імунізації.

Українці зможуть отримати відповіді на питання коли почнеться вакцинація, які вакцини будуть використовувати в Україні, який контроль якості проходять препарати.

Форум триватиме 3 дні.

Виступ Зеленського

Володимир Зеленський щиро привітав всіх учасників форуму, гостей, міжнародних партнерів України. Частина запрошених на форум не змогли бути присутніми особисто. Тому все дійство проходило у змішаному форматі.

Зеленський анонсував, що протягом наступних місяців форуми будуть присвячені питанням безпеки, війни та миру, Криму і Донбасу, комунальним тарифам, антикорупційній та судовій системі.

Збираються зачепити всі сфери життя українців.

Всі ці заходи присвячені 30-й річниці незалежності України. За словами Зеленського не лише один день, а весь рік буде сповнений заходами та важливими подіями.

Також Президент заінтригував слухачів, розповівши, що формат святкування Дня Незалежності 24 серпня буде безпрецедентним та здивує абсолютно усіх.

30 років незалежності – це не просто знакова дата, свято, це привід робити аналіз, говорити про успіхи та визнавати допущені помилки.

Володимир Зеленський заявив, що Україна має ставити амбітні цілі перед собою. Саме це допоможе їй рухатися вперед. Для втілення цих планів потрібна довга, не зовсім приємна, але чесна розмова. Саме для цього і будуть проводитися щотижневі Всеукраїнські форуми з найактуальніших питаня, що турбують суспільство.

Нагадуємо, сайт новин MY.UA повідомляв свіжу коронавірусну статистику станом на 8 лютого.

Експерти спрогнозували економічний ріст в Україні вже в цьому році. Читайте всі актуальні новини на MY.UA.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter та дізнавайтесь всі новини України та світу!

Приєднуйтесь до нас в Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом