28 апреля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Києві через потужний снігопад транспортний колапс: комунальники працюють у режимі нон-стоп
У Києві через потужний снігопад транспортний колапс: комунальники працюють у режимі нон-стоп

У Києві через потужний снігопад транспортний колапс: комунальники працюють у режимі нон-стоп

Снігопад у Києві триває понад 30 годин поспіль. Комунальники не справляються з такою кількістю снігу, тому в столиці почався транспортний колапс.

Снігопад у столиці не припиняється багато годин поспіль. На дорогах утворюються великі затори, оскільки комунальні підприємства не встигають прибирати сніг із дорожних магістралей.

Вночі в Києві працювало 459 одиниць спеціальної техніки. Крім цього, працювали 39 бригад із ручного прибирання снігу – це 246 працівників.

Як коментує ситуацію мер міста Віталій Кличко

Віталій Кличко – мер Києва – звернувся до мешканців та гостей міста з проханням не виїжджати на вулиці Києва на власному авто. Мер просить користуватися громадським транспортом, оскільки через снігопад і транспортний колапс у столиці вже зареєстровано близько 250 ДТП. Також водії на своїх авто ускладнюють процес прибирання снігу. Мер зазначив, що в’їзд великогабаритного транспорту до столиці тимчасово обмежений.

Батькам місцева влада столиці рекомендує залишати дітей удома, поки негода не вщухне, а комунальники не впораються зі сніговими заметами.

«Друзі! Дорожники та комунальні служби продовжують працювати в режимі нон-стоп. Прибирання вулиць міста ускладнюється тим, що снігопад не вщухає», - звернувся Кличко до киян та гостей міста.

Стрічка новин України та світу, новини Києва в нашому Viber!

Який подальший прогноз для столиці

Також мер підкреслив, що наступні кілька днів у столиці будуть складними, оскільки непогода триватиме. Проте, за словами Кличка, комунальники та влада зроблять усе можливе, щоб життя в місті не зупинялося.

«Дорожники і комунальники працювали всю ніч», - відзначив Кличко в своєму телеграм-каналі. Також мер публікує там відеоматеріали щодо ситуації з розчищенням вулиць Києва.

Всі новини України та світу в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Андрій Садовий - мер Львова - приєднався до комунальників та відкидав сніг на вулицях міста.

Також портал MY.UA писав, що на значній території України вчора та сьогодні досить складна ситуація на дорогах.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом