Зеленському в день прояву доброти запропонували зробити цілий список справ: "Поверніться в КВК, будь ласка"
Зеленському в день прояву доброти запропонували зробити цілий список справ: "Поверніться в КВК, будь ласка"

Зеленському в день прояву доброти запропонували зробити цілий список справ: "Поверніться в КВК, будь ласка"

Президент України Володимир Зеленський, який днями відвідав Об’єднані Арабські Емірати, а також зустрів українських моряків, визволених з піратського полону, нагадав українцям про доброту.

Володимир Зеленський опублікував новий пост в мережі Інстаграм, приурочений до Міжнародного дня спонтанного прояву доброти. Його відзначають щороку 17 лютого.

«Усміхнися незнайомцю, побажай другу гарного дня, пригости колегу кавою. Сьогодні – Міжнародний день спонтанного прояву доброти», - написав український гарант в своєму пості.

До цього тексту Зеленський додав світлину, на якій він широко посміхається, роблячи селфі із чоловіком та маленькою дитиною.

Реакція українців

У мережі вже почали активно відповідати на пост президента Зеленського. Президентові запропонували цілий список добрих справ, які він може зробити для народу. Так, серед найпопулярніших коментарів – прохання знизити тарифи й підвищити пенсії. Також досить часто зустрічається й прохання покинути політику й повернутися в «Квартал».

У коментарях під постом пишуть: 

«Понизь тарифи зроби добро людям😍🙌», «Будь добр, вернись в квартал !», «Підвищіть пенсію,хоча би до 10 000) Сьогодні гарний день для добрих справ)»,  «Проявите доброту, свалите с поста президента», «Вернитесь в КВН , пожалуйста . Оставьте страну в покое 👏», «Что там по платежкам, Володимир Александрович?) 😡😡😡», 

«Можна будь ласка спонтанно знизити тарифи для населення?», «КОГДА ЭПОХА БЕДНОСТИ ЗАКОНЧИТСЯ????))))», «Вы не устали? Может пора уйти с должности президента? Спонтанно!!!», «Чего с пенсионерами не фотографируешься?» (коментарі подаємо в оригіналі зі збереженням орфографії та пунктуації авторів).

Міжнародний день спонтанного прояву доброти

Відзначимо, що Міжнародний день спонтанного прояву доброту з кожним роком стає все більш популярним. Уперше його відзначили ще в 1995 році у Денвері (США). Долучитися до відзначення Дня спонтанного прояву доброти дуже просто. Це можна зробити на сайті Фонду “Random Acts of Kindness”, міжнародної некомерційної організації, яка запровадила це свято.

Всі новини України та світу в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Кива оголосив початок збору підписів за імпічмент президента Зеленського.

Також портал MY.UA писав, що Володимир Зеленський у суботу, 13 лютого, зустрівся з українськими моряками, визволеними із піратського полону, і присвятив цьому зворушливий пост у мережі.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом