Горбунов і Осадча відсвяткували день народження свого сина: "Івасику - 4"
Горбунов і Осадча відсвяткували день народження свого сина: "Івасику - 4"

Горбунов і Осадча відсвяткували день народження свого сина: "Івасику - 4"

18 лютого український телеведучий та актор Юрій Горбунов і модель та журналістка Катерина Осадча відсвяткували день народження спільного сина Івана, якому виповнилося чотири роки. Зіркова пара не пошкодувала грошей і влаштувала гучну вечірку. Тематику свята та гостей Катя Осадча показала у своєму Інстаграмі.

Святкування дня народження сина Івана зіркова пара розпочала з самого ранку, коли іменинник розпакував свої подарунки, але гучне та костюмоване гуляння відбулося ввечері.

На святі найрідніші

На свято Івана українські ведучі запросили найрідніших друзів та родичів сім'ї. Саме святкування дня народження чотирирічного Івана відбулося в одному з київських ресторанів.

Українські телеведучі не вперше влаштовують гучне свято на честь дня народження єдиного спільного сина, тому завжди намагаються запросити на них всіх друзів. Серед запрошених та гостей юного іменинника була зіркова пара Настя Каменських і Потап, оскільки Потап є хрещеним батьком Івана, відомий та знаменитий організатор світських заходів і свят Києва Ковальчук Ірина та інші впливові та відомі друзі Юрія і Катерини.

Зіркова вечірка була організована і оформлена у жовтих та помаранчевих кольорах. Фотозона була досить яскравою. На оприлюдненому фото сім'ї, Іван як завжди відвернутий від камер сидить у дитячому електромобілі, а Горбунов та Осадча позують для фото.

Фотозона була виконана з паперових помпонів, гірлянди прапорців і віял, які стояли на окремих ніжках. На найбільших прапорцях білого кольору було написано: «Івасику 4».

Всі новини України та світу в нашому Telegram

Фото, яке Осадча розмістила на своїй сторінці в Інстаграм, вона також підписала як: «Батьки, невже вже 4 роки? найочікуваніше свято – День народження Івасика. Івасичок, будь щасливим, наш хлопчику!».

Святковий стіл також був оформлений в обраний колір свята та по-справжньому нагадував весну.

Головною родзинкою свята стали аніматори улюблених героїв сина Івана, які дивували не лише іменинника, але і гостей. Святкова програма включала в себе шоу з неонових мильних бульбашок, фокуси та розважальні танці.

Також не можна було упустити і того, що зіркова пара спеціально для свята пошила family look.

На фото зі свята, Катерина Осадча була у білій блузі з масивним та об'ємним бантом, класичних штанах та жилетці чорного кольору. Волосся телеведучої було зібране у хвіст, а на обличчя нанесено мінімум косметики.

Юрій Горбунов також був у білій сорочці, класичних штанах та жилетці чорного кольору.

Зіркова пара щаслива і по-батьківськи здивована таким швидким плином часу, адже намагаються з усіх сил не пропускати жодного моменту з життя свого сина і весь свій вільний час присвячують спільному проведенню в родинному колі.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що кілька днів тому Тіна Кароль відвідала Top Team Houze, де знімала контент для просування "Скандалу".

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом