24 лютого: іменини, походження, значення і характер імен
24 лютого: іменини, походження, значення і характер імен

24 лютого: іменини, походження, значення і характер імен

Народжені 24 лютого націлені на довгострокові взаємини, приємні в спілкуванні і щиро бажають бути корисними. Ці якості відображають їхню турботу і розуміння, які незмінно привертають до них людей.

Клара

Ім'я походить від латинського слова "клара" - "ясна, світла".

Клара в дитинстві справляє враження серйозної й вдумливої дівчинки. Батькам не буде завдавати жодних турбот. Вона добре вчиться й у всьому слухняна. У Клари й у школі, і в студентські роки завжди величезна безліч подруг і знайомих.

Вона доброзичлива, згодлива, і люди тягнуться до неї. Не страждає балакучістю й здатна тихо, спокійно вислухати співрозмовника, дати можливість вилити свою душу. Водночас сама ніколи не буде набридати зі своїми турботами, вважаючи, що бути відвертою можна тільки лише з дуже близькими й рідними людьми. Прагне отримати вищу освіту й гарний фах із таким розрахунком, щоб бути впевненою в завтрашньому дні. Непоганий працівник, але на першому місці в неї завжди родина й будинок. Обирає професію педагога, інженера, лікаря, продавця.

Клара зазвичай тримається осторонь від молодих людей із ефектною зовнішністю. Більше цінує чоловіків з багатим внутрішнім світом, здатних на шляхетні вчинки й справжні почуття. Заміж виходить за чоловіка, що твердо стоїть на ногах, вміє добре забезпечувати родину.

Найбільше в сімейних взаєминах цінує стабільність. Клара - гарна господарка, багато часу проводить із дітьми, які стають її найкращими друзями. Одягається скромно, але зі смаком, косметикою користується в міру.

Ілон

Ім'я Ілон утворено від єврейського слова, яке позначає "велике дерево" або "дерево Бога", рідше як "дуб".

Ілон — мінлива людина, спритна, для нього характерна часта зміна настрою, йому хочеться взятися за кілька справ одночасно. Цікаво, що чоловік завжди все встигає робити, адже вміє точно розподіляти час.

Така людина доброзичлива, схильна швидко вирішувати будь-які конфлікти, він розумний, зосереджений і далекоглядний. Ніколи не стане приховувати справжній стан речей. Ілон з тих, хто вміє звернути на себе увагу і намагається не перетинати дозволеної межі в спілкуванні, ніколи не переходить на особистості і загалом стримана і впевнена людина. Він терплячий, доброзичливий, але намагається не оточувати себе тими людьми, які виявляють до нього неповагу.

Ілон відрізняється умінням зберігати секрети, дбайливістю і уважністю до дрібниць, чоловік завжди стане на захист невинної людини і спробує провчити того, хто був несправедливим.

Часом власна боязкість і сором'язливість заважає Ілону досягати поставленої мети, але як тільки він усвідомлює помилки, завжди намагається їх виправляти. У професійній діяльності орієнтується на відкриття особової справи, де все буде залежати тільки від нього. Ілон артистичний, не любить залишатися на задньому плані і ніколи не ведеться на провокації.

У любові Ілон шукає споріднену душу, людину, яка здатна зрозуміти його з одного лише погляду, того, хто не буде критикувати, не стане приховувати чогось, а пройде разом з ним життєвим шляхом. В молодості такий чоловік емоційний, іноді навіть запальний, через сильне бажання справити враження може вдаватися до хитрощів, приховувати деякі факти зі свого життя. Тому не варто вірити всьому, про що говорить Ілон. Важливо дозволити йому почуватися в безпеці, дати зрозуміти, що він нічим не ризикує, якщо відкриє душу і буде справжнім.

Автор:
Ірина Денисова
Источник материала
Поделиться сюжетом