У "Слузі народу" пояснили, чому Разумков не увійшов до складу політради партії
У "Слузі народу" пояснили, чому Разумков не увійшов до складу політради партії

У "Слузі народу" пояснили, чому Разумков не увійшов до складу політради партії

Серед керівництва новоствореної політради партії "Слуга народу" немає голови Верховної Ради Дмитра Разумкова, який пройшов до парламенту саме від цієї політичної сили. Керівництво партії пояснило, що, мовляв, у Разумкова вистачає посадових обов’язків, дуже зайнятий і йому не буде часу займатися ще й партійною діяльністю.

"Не думаю, що у нього (Разумкова – ред.) є багато можливостей приділяти увагу партійній роботі. До того ж, він сам неодноразово заявляв, що хотів би зосередитися на роботі над парламентською реформою", - заявив голова партії "Слуга народу"Олександр Корнієнко на брифінгу 13 березня, передає "Інтерфакс-Україна".

Лідер фракції та глава політради партії "Слуга народу" Давид Арахамія переконаний, що президент, прем'єр-міністр та голова Верховної Ради повинні залишатися аполітичними. Водночас Арахамія наголосив, що робота в політраді "не потребуватиме багато часу", тож у міністрів, які увійшли до її складу, "не буде проблем із цим".

Нагадаємо, у суботу, 13 березня, відбувся партійний з’їзд партії "Слуга народу". Там затвердили новий статут політичної сили та утворили два нові керівні органи – політраду та національну раду громад.

Відео Реакція політиків: тільки голова ВР Разумков виступив проти блокування телеканалів

Політики не квапляться ставати на захист телеканалів, пов'язаних із Віктором Медведчуком. За винятком "Опозиційної платформи - За життя", якою керує кум Путіна. Інші парламентські партії або підтримали санкції, або просто змовчали. Лише голова Верховної Ради Дмитро Разумков виступив проти. Він відмовився підписати відповідне рішення РНБО. Чому спікер пішов проти президента і як на блокування телеканалів реагували у Верховній Раді – у сюжеті.

Реакція політиків: тільки голова ВР Разумков виступив проти блокування телеканалів
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Ігор Бережанський
Источник материала
loader
loader