Дубінського відсторонили від посади голови Київської обласної організації "Слуги народу"
Дубінського відсторонили від посади голови Київської обласної організації "Слуги народу"

Дубінського відсторонили від посади голови Київської обласної організації "Слуги народу"

Олександр Дубінський більше не голова Київської обласної організації "Слуга народу". Нардепа позбавили посади його ж однопартійці під час позачергової конференції осередку політсили, що відбулася зранку. Інформацію "5 каналу" підтвердила заступниця голови парламентської фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук. 

Замість Дубінського місцевий осередок партії очолив член комітету Верховної Ради України з питань свободи слова Андрій Мотовиловець

"Сьогодні відбулася конференція обласної організації Київщини. Обрали новим чільником Андрія Мотовиловця, члена фракції "Слуга народу". Відповідно Олександр Дубінський не є головою більше і не входить до жодних керівних органів партії, зокрема й до Національної ради громад. І також на порядку денному стоїть позбавлення його членства партії загалом", – розповіла Кравчук.

Те, що процедура переобрання відбулася згідно із законодавством та без порушень, засвідчив і чільник партії "Слуга Народу" Олександр Корнієнко. Про це йдеться на сайті політсили. 

Раніше Київська обласна організація була обурена тим, що підсанкційний депутат увійшов до складу керівного органу партії – Національної ради громад. Згідно із новим статутом політсили, який ухвалили вчора на з'їзді.

Напередодні на з'їзді "Слуг народу" оголосили про створення нової редакції статуту, за якою партія має тепер два керівних органи: Політичну раду та Національну раду громад. До складу останньої й увійшов підсанкційний нардеп Олександр Дубінський – як голова Київської обласної організації партії.

Утім, в самому осередку політсили назвали це неприпустимим. Також там обурені, що позиція деяких членів організації щодо Дубінського – видається за позицію всієї організації. З огляду на це регіональний осередок "Слуги Народу" вже скликає конференцію, де розглянуть кадрові питання. 

Источник материала
loader
loader