Другий термін президентства Зеленського: Арахамія готовий на все
Другий термін президентства Зеленського: Арахамія готовий на все

Другий термін президентства Зеленського: Арахамія готовий на все

Партія «Слуга народу» проситиме Володимира Зеленського балотуватися на другий президентський термін. Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія розповів, що готовий зробити, аби Володимир Зеленський погодився та пройшов.

Члени партії «Слуга народу» оголосили про намір закликати Президента Володимира Зеленського балотуватися на другий термін. Водночас глава політ сили «Слуга народу» Олександр Корнієнко зазначив, що поки точної інформації про те, чи піде Зеленський на другий термін немає.

Він заявив, що в світі є лише одна людина, яка може дати точну відповідь на це питання – сам Зеленський.

За словами Корнієнка, прийде час і Володимир Олександрович розставить всі крапки над «і» та дасть відповідь всій Україні і кожному українцю.

Заява Арахамії

Лідер фракції «Слуга народу» Давид Арахамія в свою чергу розповів, що він готовий зробити аби Зеленський погодився піти на другий термін.

Відповідаючи на питання журналістки, Арахамія, трохи подумавши, заявив, що заради цього перепливе Босфор.

Далі депутат з посмішкою пояснив, що весь час хотів зробити такий челлендж, але не наважувався. А заради такої мети він готовий нарешті втілити мрію в життя.

Далі журналістка запропонувала йому варіанти відповідей.

Давид Арахамія заявив, що готовий відмовитися назавжди від поїздок на Мальдіви, вивчити скільки років його дітям, хоч це буде нелегко зробити, і навіть скласти мандат.

«Готовий, взагалі без проблем» - без заперечень погодився Арахамія.

Нагадуємо, що нещодавно Давид Арахамія був помічений на відпочинку в одному з найдорожчих готелів на Мальдівах.

Відомо, що Давид Арахамія та його дружина Вікторія виховують 6 дітей. Всі їхні імена розпочинаються на літеру «Д»: Давид, Даніель, Дана, Дарика, Демі та Денис.

Раді бачити Вас на наших каналах Telegram та Viber!

ХІ З’їзд партії «Слуга народу»

На з’їзді члени партії обрали керівні органи – Арахамія очолив політраду, а до другого керівного органу Національної ради громад увійшли голови обласних організацій, а також Кривозізького та Київського осередків.

Президент Зеленський, котрий виступав на з’їзді, закликав своїх співпартійців консолідовано голосувати в парламенті. Він зазначив, що партія на даному етапі позбувається «засланих козачків» та готова рухатися далі.

«Слуги народу» зі свого боку запропонували президенту вдруге поборотися за крісло на Банковій.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що Давида Арахамію засікли на Мальдівах в одному з найдорожчих готелів.

Давид Арахамія порушив правила ПДР на дорогому джипі, однак заявив, що авто йому не належить. Читайте всі політичні новини на порталі MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом