Смачний піст. Три страви, які надовго позбавляють почуття голоду
Смачний піст. Три страви, які надовго позбавляють почуття голоду

Смачний піст. Три страви, які надовго позбавляють почуття голоду

З 15 березня по 1 травня віряни дотримуються Великого посту. В цей час їх спосіб життя кардинально змінюється, як і раціон. Більшість звичних продуктів харчування з релігійних міркувань заборонені, через що перший час важко наїстися досита. Ми підібрали топ-3 страви, які не лише ситні, але й смачні та прості в приготуванні.Овочевий плов з грибамиІнгредієнти:рис – 1 ст.грибний бульйон – 2 ст.зелений горошок – 150 гмариновані або заморожені опеньки – 150 грамівцибуля ріпчаста – 1 шт.томатна паста – 2 л.зелень – за смакомцукор – пів ложкикаррі, чорний перець і сіль – за смакомПриготування:Для розсолу змішати склянку води томатну пасту, цукор і сіль. Після закипання додати горошок і проварити протягом 5 хвилин. Ріпчасту цибулю нарізати на невеликі кубики та злегка пасерувати на будь-якому пісному маслі. Додати опеньки та трохи обсмажити. Перед закладанням рису в форму для запікання його необхідно ретельно промити. Розклавши крупу додати відвар з горошком, а також цибулю з грибами та спеції.Підготовлену для приготування кашу залити грибним бульйоном. Закрити фольгою та відправити в духовку, попередньо нагріту до 200 градусів. Страва готується протягом 40 хвилин.Пісні котлети з квасоліІнгредієнти:квасоля у томатному соусі з грибами і овочами – 330 гборошно – 3-5 ст. л.сухарі для панірування – за смакомбілий хліб – 120 гзелень – 1 пучоклимонний сік – за смакомспеції – за смакомПриготування:Квасолю разом із заливкою і хлібом викласти в блендер і подрібнити. Додати зелень, сіль, перець і лимонний сік. Ще раз подрібнити. В отриману суміш додати борошно. Добре перемішати. Ложкою набираючи масу, сформувати котлети, обваляти в борошні. Обсмажити з двох сторін на рослинній олії. Подавати з томатним соусом і зеленим салатом.Кекси з курагою і горіхамиІнгредієнти:борошно – 125 гвівсяні пластівці – 50 гкурага – 50 гволоські горіхи – за смакоммед чи цукор – 50 гяблучне пюре – 100 голія – 35 млрозпушувач для тіста – 1 ч. л.ваніль – дрібкасіль - дрібкаПриготування:Вівсяні пластівці подрібнити в блендері. Курагу замочити в гарячому чаї на 30 хвилин. Обсушити й розрізати на невеликі шматки. Горіхи за бажанням обсмажити й подрібнити. Змішати просіяне борошно з вівсяною крихтою, розпушувачем, сіллю, курагою і горіхами. Додати цукор, яблучне пюре, олію і ваніль, ретельно перемішати. Розкласти тісто по формах для запікання, наповнюючи їх на 3/4 висоти. Випікати в попередньо розігрітій до 180° С духовці до сухої шпажки. Подавати гарячими.Риба - продукт, користь якого важко поставити під сумнів. Завдяки високому вмістові вітамінів та поживних речовин, має входити в раціон будь-якої здорової людини. Попри це більшість відмовляється від неї через нудний, довготривалий та брудний процес очищення від луски. Якщо ви входите до цього списку, підібрані лайфхаки полегшать ваше життя.

Источник материала
loader
loader