Гороскоп до кінця тижня від Павла Глоби: кому із знаків Зодіаку посміхнеться удача
Гороскоп до кінця тижня від Павла Глоби: кому із знаків Зодіаку посміхнеться удача

Гороскоп до кінця тижня від Павла Глоби: кому із знаків Зодіаку посміхнеться удача

До кінця тижня багатьом знакам Зодіаку належить вирішувати непрості завдання, але є й ті, кому в найближчі дні буде везти практично у всіх починаннях.

Про це свідчить гороскоп Павла Глоби, а також новини про астропрогнози розміщені на MY.UA.

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 25 березня

Овен

В любовній сфері життя вирує. Головне, не зменшувати обороти і при цьому не витрачати сили даремно. Цей час буде сприятливим для нового знайомства. Сімейні Овни можуть приділити час для поліпшення умов у помешканні. В роботі постарайтеся уникати суперечок з начальством. Вашу думку не розділять, але сили і час будуть витрачені.

Гарячі новини суспільства читайте в нашому Telegram!

Телець

В амурних справах настав час для осмислення подій, що відбуваються. Не варто нав'язувати коханій людині свій погляд на речі. На вихідних варто відвідати батьків. У тому випадку, якщо не зможете впоратися з поставленим завданням – зверніться за підтримкою до колег.

Близнюки

Успішними будуть 25 і 28 березня, а ось обережність слід проявити 26 березня. У сфері кохання ви захочете відчути нові емоції, але варто пам'ятати, що сміливому запиту завжди необхідно відповідати. Не потрібно поспішати з ухваленням рішення і переоцінювати свої можливості у всіх життєвих сферах. У роботі важливо не сидіти на місці і бути в курсі подій.

Рак

Сприятливими днями будуть 26-27 березня, невдалі дні тижня - позаду. Намагайтеся, щоб робота не стала на шляху до порозуміння з коханою людиною. Саме час правильно розставити пріоритети. Рушайте на романтичне побачення або в подорож. Вдало складеться також спілкування з друзями. Уникайте вирішення фінансових питань до кінця тижня.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter і читайте нас у Flipboard!

Лев

Сприятливим буде неділя, 28 березня, а не самим вдалим стане четвер, 25 березня. У любові ви виявите авторитет і харизму. Також сприятливими будуть поїздки, зустрічі з друзями. В роботі - слушний час для зміни професії і прояву ініціативи.

Діва

Несприятливим днем тижня стане п'ятниця, 26 березня. Ви можете відчути напругу під час спілкування з представниками протилежної статі. В результаті взаємних докорів, іронії або старих образ може виникнути серйозна сварка. Постарайтеся перейти на завдання по роботі і виконання домашніх справ, адже зараз - не найкращий час для романтичних відносин.

Терези

Сприятливим буде четвер, 25 березня, а не занадто простим стане неділя, 28 березня. В центрі вашої уваги опиняться відносини з другою половинкою. Вам варто зайнятися зовнішністю, відвідати косметолога або перукаря. Якщо вирушаєте на побачення з новим знайомим - зробіть все, щоб його вразити. Сімейним Терезам теж потрібно згадати про романтику. На роботі уникайте підписання документів, звичайно, по можливості.

Скорпіон

Сприятливою буде п'ятниця, 26 березня. До кінця тижня складні дні не передбачаються. В амурних справах не намагайтеся "зліпити" партнера по своєму смаку — у вас це не вийде. До того ж, це може погано закінчитися. В ідеалі - вам варто провести кілька днів на самоті. Невелике розставання піде на користь вашій парі. На роботі не виключена пропозиція нової посади, на яку варто погодитися.

Стрілець

Сприятливим буде четвер, 25 березня, а ось п'ятниця, 26 березня, стане непростим днем. В питаннях любові все відмінно. Рушайте на романтичні зустрічі, прогулянки. Можете сміливо щось купувати, зокрема, предмети гардеробу. Також можна замислитися про відпустку. У роботі при творчому підході до справи досягнете успіху.

Козеріг

Сприятливими днями стануть п'ятниця, 26 березня, і субота, 27 березня. Постарайтеся знайти час для дому та сім'ї. Також настав час приділити увагу батькам, які потребують вашої допомоги. Не варто вирушати на побачення з новою людиною. Наприкінці тижня на вас чекає знакова новина. На роботі не варто лякатися нових тимчасових труднощів - ви впораєтеся.

Водолій

Самим сприятливим днем буде неділя, 28 березня. В амурних справах пора змінити обстановку, наприклад, відправившись у відпустку. Хоча навіть поїздка в сусіднє містечко принесе багато емоцій. Самотні Водолії можуть задуматися про романтичне знайомство. В роботі вдалий період для того, щоб підписати договір і вести ділову переписку.

Риби

Будьте обережні у п'ятницю, 26 березня. Вам пора відключитись від роботи і зустрітися з другом або близькою людиною. Уникайте сидіння біля монітору і листування в соцмережах. Вихідні підійдуть для здійснення покупок. В роботі сміливо беріться за новий проект, зустрічайтеся з бізнес-партнерами або займіться пошуком вакансії.

Раніше MY.UA повідомляв, яким буде Рік Бика - 2021 для всіх зодіакальних представників.

Источник материала
Поделиться сюжетом