"Зміїне кубло": учасниця шоу "Холостяк-11" розповіла всю правду про проєкт
"Зміїне кубло": учасниця шоу "Холостяк-11" розповіла всю правду про проєкт

"Зміїне кубло": учасниця шоу "Холостяк-11" розповіла всю правду про проєкт

Проєкт «Холостяк» - це шоу, на яке дівчата йдуть за романтикою та стосунками. А чи можлива дружба на проєкті, розповіла одна із учасниць 11-ого сезону українського «Холостяка».

Єлизавета Крутикова – повітряна гімнастка і учасниця 11-ого сезону проєкту «Холостяк» - написала відвертий пост в мережі Інстаграм, в якому розповіла, чи є дружба між дівчатами на шоу.

Стосунки з холостяком і дружба

Під час зйомок романтичного реаліті-шоу дівчата постійно беруть участь у якихось розвагах, побаченнях з холостяком, як персональних, так і групових, званих вечерях, балах і вечірках. Однак, крім всього цього, дівчата-учасниці мають ще багато вільного часу, який треба чимось займати.

Як розповіла Ліза Крутикова, дівчата 24/7 знаходяться в домі разом, поруч немає рідних та близьких, електронікою користуватися заборонено.

«Неможливо мовчати і сидіти по різних кутках в кімнатах. Звичайно, ми спілкуємося», - розповідає Ліза.

Проте спілкування – це ще не дружба. Ліза переконана, що дружити на проєкті все-таки можна. Усім, хто активно доводить, що дівчата на «Холостякові» - це кубло змій, Ліза заперечує. «Звідки вам знати? Ви ніколи не були в такій ситуації, в якій опинилися ми», - наголошує вона.

Гімнастка Ліза на проєкті друзів знайшла. Ще не відомо, чи знайде вона кохання і як складуться її стосунки з Михайлом, однак декілька подруг Крутикова вже має.

Стрічка новин України та світу в нашому Viber

Дівчина розповідає, як вони проводять час на проєкті, поки нема зйомок. Їй чудово запам’ятався момент, коли вони з Розалі пили вино і спілкувалися майже до ранку, плакали й сміялися. Або як пили по п’ять чашок кави на веранді з Вікою, говорили й заспокоювали друг друга. Також Ліза розповіла, що часом стає так нудно, що вони починають ділити в стовпчик, щоб чимось себе зайняти.

«Я дуже звикла до них! І що це, якщо не дружба?», - говорить про дівчат Ліза.

Звичайно, суперництво на шоу теж є, оскільки кожна хоче завоювати серце холостяка. Але людські якості ніхто не відміняв.

Що думає про дружбу блогерка Надін

Про дружбу на проєкті поговорила і Надін Медведчук - відома українська блогерка, в якої після участі в "Холостякові" стало більше мільйона підписників в мережі Інстаграм (до проєкту це було 600 тисяч).

Надін вважає, що дружба скоріше можлива після проєкту. Так, вона опублікувала пост із світлиною, де дівчата зібралися в закладі після проєкту, спілкуються і проводять час разом.

"Ми зуміли розділити все те, що було в проєкті і те, що є зараз! Через спільний досвід ми розуміємо одна одну краще всіх !
Тепер ми підтримка одна одній!"
, - написала Надін про дружбу з дівчатами.

Всі новини України та світу, новини шоу-бізнесу в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що колишня ведуча "Орла і Решки" Регіна Тодоренко розкритикувала учасниць проєкту "Холостяк", порівнявши їх з конями на оглядинах.

Також портал MY.UA писав, що учасниці проєкту "Холостяк-11" показали себе без тонни мейкапу.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом