ПриватБанк потрапив в новий скандал через договори
ПриватБанк потрапив в новий скандал через договори

ПриватБанк потрапив в новий скандал через договори

Клієнт ПриватБанку поскаржився, що в одному з відділень установи йому відмовили в праві ознайомитися з документами, на яких він поставив свій підпис.

Мешканець Закарпатської області залишив несхвальний відгук про роботу відділення ПриватБанку в місті Хуст на вулиці Карпатської Січі.

Що сталося в банку

Чоловік описав, що прийшов до відділення, щоб відкрити рахунок. Його прийняли та видали паперовий контракт. Співробітниця банку сказала, де треба поставити підпис.

Чоловік же вирішив прочитати, що саме він збирається підписувати, але працівниця банку не дала для цього часу.

За словами клієнта, вона заявила, що такими своїми діями чоловік «ображає її та ПриватБанк своєю недовірою».

Чоловіка сфотографували з паспортом в руках та попрощалися. Така швидкість укладення договору клієнта вразила. Він почав вимагати хоча б примірник документів, які підписав, щоб ознайомитися з ними вдома, в спокійній обстановці та без поспіху.

На таке прохання йому повідомили, що банк не видає ніяких паперових копій та додаткових примірників.

Оскільки чоловік прийшов до установи за 2 години до закінчення робочого дня, то часу на з’ясування стосунків не залишалося. «Головної відділу», щоб вирішити питання, на місці не було, а чекати чи шукати її клієнт не мав змоги.

Тож у клієнта виникло цілком логічне питання: «Чому банк не може видати клієнту копію його ж договору? Невже в ПриватБанку економлять на папері?»

Чекаємо на Вас в Telegram та Viber!

Відповідь банку

Чоловікові відповіли представники онлайн-підтримки ПриватБанку. Вони відзначили, що він уклав договір з банком та, ймовірніше за все просто давав згоду на обробку особистих даних та внесення їх в бази.

З умовами приєднання до договору про співпрацю з банком можна ознайомитися на сайті ПриватБанку.

Також пояснили, що така функція доступна і в мобільному додатку. Потрібно зайти в Приват24, обрати розділ налаштування картки та завантажити документ на мобільний пристрій чи комп’ютер. Для цього достатньо натиснути на «Заява про приєднання до Договору».

ПриватБанк намагається максимально скоротити кількість паперової документації, щоб покращити сервіс.

В Україні оголошено перехід на стратегію Paperless (відсутність паперу). Це має допомогти полегшити обслуговування клієнтів, зробити його більш швидким та якісним. Крім того, такий крок має на меті зменшити вартість банківських послуг, оскільки зменшиться собівартість банківських продуктів.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що ПриватБанк відзначився під час карантину несподіваними рішеннями.

Колишнього голову правління ПриватБанку Олександра Дубілета оголосили в розшук. Читайте всі свіжі новини про фінанси на MY.UA.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter та дізнавайтесь всі новини України та світу!

Приєднуйтесь до нас в Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны