СОVID-19 на проєкті  "Холостяк-11": колишня Андрія Богдана розповіла всю правду
СОVID-19 на проєкті "Холостяк-11": колишня Андрія Богдана розповіла всю правду

СОVID-19 на проєкті "Холостяк-11": колишня Андрія Богдана розповіла всю правду

Колишня дружина Андрія Богдана, учасниця проєкту «Холостяк-11» Анна Богдан (Сторожук) розповіла, як перенесла коронавірус на шоу.

Анна Богдан взяла участь в 11-му сезоні реаліті-шоу «Холостяк». Нічого не віщувало біди, однак дівчина захворіла на коронавірус. Деталями ситуації, в яку втрапила Аня, вона поділилася в пості в мережі Інстаграм.

СОVID-19 на проєкті «Холостяк»

Під час зйомок проєкту один із співробітників, що працювали над шоу, заразився на коронавірус. Відразу ж всім причетним зробили тести на ковід. Анна Богдан розповідає, що вона почувалася добре, навіть подумати не могла, що отримає позитивний тест. А сталося саме так.  

Дівчину відразу ізолювали від решти учасниць «Холостяка».  Через кілька днів, як розповідає Аня, вона вповні відчула на собі, що таке СОVID-19. Дівчина радіє хоча б тому, що перенесла хворобу як грип – госпіталізації не було.

Всі новини України та новини шоу-бізнесу - в нашому Telegram!

Що було найтяжчим

Аня розповідає шанувальникам, що найскладніше для неї було перенести самоізоляцію. Вона постійно знаходилася в кімнаті сама, нікуди не виходила. 

«Від постійного перегляду телевізора вже нудило. Потім як порятунок мені принесли книгу📚», - пише Анна в пості.

Онлайн-побачення з Михайлом

На проєкті Аня ще не мала справжнього побачення із холостяком Мішею. Вони навіть особливо не спілкувалися. Звичайно, за період самоізоляції дівчини Михайло міг дізнатися більше про інших учасниць, навіть зав’язати з кимось більш близькі стосунки. Однак холостяк не забув про Аню. Він влаштував їй онлайн-побачення. 

Аня та Міша разом готували вечерю і спілкувалися. Точніше Міша готував під чуйним керівництвом Ані. Дівчині пізніше доставили вечерю в квартиру, і вони змогли насолодитися їжею разом. Аня навіть отримала троянду після такого особливого побачення.

"Побачення по скайпу було великою несподіванкою для мене. Такого побачення ніхто для мене ніколи не робив 🤩", - написала Аня в мережі Інстаграм.

Всі новини України та світу в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що  учасниця шоу "Холостяк-11" розповіла всю правду про проєкт. Чи можлива дружба на "Холостякові"?

Також портал MY.UA писав, що учасник шоу «Холостячка» Андрій Рибак зав'язав стосунки із таємничою дівчиною.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом