Дорофєєва розповіла, як ладнають Дантес з Монатиком: «Кожного разу закінчується одним і тим же»
Дорофєєва розповіла, як ладнають Дантес з Монатиком: «Кожного разу закінчується одним і тим же»

Дорофєєва розповіла, як ладнають Дантес з Монатиком: «Кожного разу закінчується одним і тим же»

Співак Дмитро Монатик та подружжя Надія Дорофєєва і Володимир Дантес живуть по сусідству. Молоді люди товаришують та часто ходять один до одного в гості.

Співачка Надія Дорофєєва, що нещодавно розпочала сольну кар’єру, розповіла, що вони з чоловіком допомагали готувати вечірку-сюрприз до дня народження Дмитра. 1 квітня йому виповнилося 35 років.

Надія вітала Дмитра і в соціальній мережі Інстаграм.

Співачка зазначила, що таких людей, як Діма дуже мало, а артистів – ще менше.

«Люблю тебе, друже», - написала Дорофєєва.

Наскільки часто бачаться сусіди

Надя та Вова, як виявилося, часті гості в будинку Діми Монатика. Вони грають в ігри з його синами, спілкуються з його дружиною Іриною.

Як зазначив Дантес, друзі часто «трішечки випивають», дивляться разом фільми та розмовляють абсолютно про все на світі.

«Кожного разу закінчується одним і тим же, що я просто за руку забираю Вову від Діми», - з посмішкою заявила Надя в інтерв’ю «Світському життю».

Співачка додала, що чоловіки настільки дружні, що навіть після зустрічі можуть ще говорити по телефону, часто жаліються один одному на стан здоров’я, а після їхніх зустрічей «наступний день просто випадає» з життя.

Раді бачити Вас на наших каналах Telegram та Viber!

Творчість Дантеса

Дантес взяв досить високий робочий темп – за останній рік він випустив 5 відео кліпів. Подейкують, що таким чином він хоче вирватися з образу «чоловік Наді Дорофєєвої», що склався в українському шоу-бізнесі.

Сам Володимир зазначив, що йому постійно треба тримати себе в тонусі та доводити, що він серйозний співак.

За його словами, коли він випустив свій перший кліп, його зустріли позитивно, але, як «якийсь жарт чи прикол».

«Я не знаю, хто чия дружина, чи, хто чий чоловік, але якщо що – я чоловік Надії Дорофєєвої, а Надя – жінка Володимира Дантеса», - жартома представився співак та представив дружину.

Останню відеороботу Дантеса «Саша» знімали просто в їхньому будинку. На період зйомок Надя просто втекла з будинку, оскільки, за її словами, не хотіла заважати.

В будинок привезли дуже багато знімальної техніки і Дорофєєва просто мала би прослизати поміж нею. Коли вона повернулася додому, то застала чоловіка дуже злим. Він розповів їй, що під час роботи хтось зачепив стіну та зіпсував її.

Надя ж навпаки не засмутилася. Вона вважає, що «життя одне», тож не варто перейматися через якісь там стіни, які відремонтують.

Надя, за її словами, любить, коли в будинку багато людей. А от Вова – навпаки. Він заявив, що це була його «помста» за презентацію, яку Дорофєєва також проводила в них  у будинку.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що Дантес та Дорофєєва підтримали Бабкіна під час хвороби.

Дмитро Монатик розповів, як святкував день народження на карантині. Всі новини з життя відомих людей шукайте на порталі MY.UA.

Читайте нас також в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом