Семена Семенченка залишили під вартою без альтернативи застави
Семена Семенченка залишили під вартою без альтернативи застави

Семена Семенченка залишили під вартою без альтернативи застави

Апеляційний суд Києва залишив Семена Семенченка під вартою без альтернативи застави.

Про це повідомляють журналісти ТСН.

Адвокати просили не такий жорсткий запобіжний захід. А екснардеп, якого звинувачують у створенні приватної військової компанії, запевняв, що слідству не перешкоджатиме.

Прокурор під час засідання наголосив на обґрунтованості підозри. Семен Семенченко заявив, що і далі відстоюватиме свою невинуватість. Під час засідання він розгорнув стяг батальону "Донбас", який очолював.

Нагадаємо, наприкінці березня СБУ повідомила, що припинила діяльність незаконного збройного формування, імовірними організаторами слідчі вважають Семена Семенченка та агента НАБУ Євгена Шевченка. Також їм закидають незаконне ввезення до України з Росії військових запчастин.

Після обрання запобіжного заходу Семенченка доправили до лікарні, де він проходив лікування, який саме у нього діагноз не розголошується. Лише нещодавно його перевезли до СІЗО, де він продовжує лікуватись.

Відео Новини України: Семенченко оскаржує рішення суду взяти його під варту

Справа Семенченка. Колишній народний депутат оскаржує рішення суду взяти його під варту. Семенченка, а також агента НАБУ Євгена Шевченка звинувачують у створенні приватної військової компанії. Семенченка вже доправили до суду із СІЗО. За справою стежить ТСН. Які новини з Київського апеляційного суду – у прямому включенні.

Новини України: Семенченко оскаржує рішення суду взяти його під варту
ТСН. 12:00
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Олена Мацюцька
Источник материала
loader
loader