Чи забезпечена українська армія, аби чинити спротив ворогу - Хомчак
Чи забезпечена українська армія, аби чинити спротив ворогу - Хомчак

Чи забезпечена українська армія, аби чинити спротив ворогу - Хомчак

На тлі збільшеної військової присутності Росії на східному кордоні України стало відомо, що українська армія забезпечена як зброєю, так і боєприпасами. 

Про це 8 квітня в ефірі суспільно-політичного ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1+1" розказав головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак.

"Наші командири достатньо досвідчені, достатньо підготовлені, щоб приймати рішення щодо обстановки, яка складається. І жодного командира в нашій армії не можна сьогодні звинуватити в тому, що він не приймає рішення щодо відповідної обстановки.  Українська армія забезпечена і зброєю, і боєприпасами для того, щоб надати відповідне реагування, відповідну відсіч", - зазначив Хмчак.

Відео Право на владу: чи забезпечена українська армія, аби чинити спротив ворогу

У "Право на владу" – головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак.  Він розповів, чи забезпечена українська армія, аби чинити спротив ворогу на Донбасі.  

Право на владу: чи забезпечена українська армія, аби чинити спротив ворогу
Право на владу
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Нагадаємо, що США розглядають можливість відправки військових кораблів в Чорне море через військову присутность Росії на кордоні України. ВМС продовжують запускати розвідувальні літаки в міжнародному повітряному просторі над Чорним морем для спостереження за діяльністю Росії і будь-якими пересуваннями військ в Криму. 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

 

Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader