Експерти розказали, про що жінки мріють під час сексу
Експерти розказали, про що жінки мріють під час сексу

Експерти розказали, про що жінки мріють під час сексу

4 з 5 жінок хочуть, щоб ти у ліжку робив це / фото ua.depositphotos.com

У кожної людини є свої таємні сексуальні фантазії. Хтось іноді ділиться ними зі своїми партнерами, а хтось червоніє від однієї лише думки про них.

Так, одне з опитувань пролило світло на те, чого саме хочуть жінки під час сексу. Пропонуємо ознайомитися з їхніми інтимними вподобаннями, які дозволять отримати ще більше задоволення від цього приємного процесу.

Як пише 24 канал з посиланням на Men's Health, нещодавно сайт Simpatic провів опитування серед 2700 користувачів. Воно містило 170 питань, які мали б пролити світло на сексуальні фантазії. І тепер нам відомо, про що саме мріють представниці прекрасної половини людства у ліжку. 

"Я регулярно закликаю людей ділитися своїми фантазіями з партнером. Те, що спочатку може здатися незручним, може привести до вибухових експериментів. Тобі просто потрібно почати розмову", – наголосила сексолог і ведуча подкасту "Секс з Емілі" Емілі Морс.

Ну що ж, чого хочуть жінки у ліжку:

  • Брудні розмови

Майже 81% жінок заявили, що хочуть, щоб їхній партнер частіше використовував брудні слова під час сексу. Морс зауважує, що мозок – найпотужніший статевий орган. А брудні розмови – творчий спосіб стимулювати його.

Але потрібно обережно підійти до цього пункту. Не всім панянкам подобаються брудні слова. Тож переконайся, що її це дійсно збуджуватиме. В іншому випадку у тебе є всі шанси зіпсувати геть усе однією невдалою реплікою.

  • Похід у стриптиз

Майже 70% жінок сказали, що хотіли б піти до стрип-клубу зі своїм партнером. І тут усе логічно: такі заклади мають унікальну й інтенсивну сексуальну енергію. Тож є всі шанси, що після походу до стрип-клубу ввечері на тебе очікує не менш спекотна зустріч. Морс додала, що така витівка може стати ідеальною прелюдією. Щоправда, про повноцінний похід до такого клубу наразі можна лише мріяти.

  • Секс-іграшки з дистанційним керуванням

63% жінок заявили, що вони фантазували про використання секс-іграшок з дистанційним керуванням. А 44% зауважили, що хочуть, щоб їхні партнери використовували такі гаджети у громадських місцях. Тож, якщо ти регулярно вирушаєш у відрядження, пора задуматися над такою іграшкою. До слова, є парні варіанти, які ви зможете використовувати водночас удвох.

  • Із зав'язаними очима

58% жінок заявили, що мріяли про те, щоб їм зав'язали очі під час сексу. Морс зауважує, що крім сексуальної довіри та домінування, зав'язані очі підсилюють відчуття. Раптові несподівані дотики та поцілунки створюють хвилю задоволення, яка може прискорити збудження. Тож можеш спробувати використати пов'язку наступного разу, щоб подарувати їй ще більше кайфу під час сексу.

Тож спробуйте наступного разу втілити одну з цих сексуальних фантазій - вам точно буде дуже і дуже добре!

Секс: новини на тему

  • Експерти назвали проблеми з кунілінгусом і як їх вирішити (18+)
  • Названі 5 хитрощів для крутого сексу: візьми на замітку (18+)
  • Експерти назвали найулюбленіше місце дівчат для занять сексом
  • Названі 10 звичок, які чоловіки не можуть терпіти під час сексу

Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram

Автор: Іван Бойко

Источник материала
Поделиться сюжетом