Карантин по-українськи: власниця магазину одягу в Чернівцях вигнала поліцейських "до своїх матерів"
Карантин по-українськи: власниця магазину одягу в Чернівцях вигнала поліцейських "до своїх матерів"

Карантин по-українськи: власниця магазину одягу в Чернівцях вигнала поліцейських "до своїх матерів"

Власниця магазину одягу в Чернівцях "вказала на двері" двом поліцейським, які з'явилися для перевірки дотримання умов карантину.

Більше того - суперечку зі співробітниками поліції жінка розмістила в прямій трансляції на своїй Facebook-сторінці.

Детальніше про обставини інциденту

Правоохоронці почали пояснювати жінці, що на території "червоної" зони введено заборону на роботу магазинів одягу, оскільки, зокрема, ці заклади не відносяться до непродовольчих, на що вона стала заявляти про порушення її прав.

Скандальною власницею магазину одягу, яка вимагала, щоб співробітники Нацполіції, які прийшли для перевірки дотримання правил карантину, виявилася Анжела Гуріна.

Так, на самому початку розмови з правоохоронцями жінка пред'явила вимогу про надання їх посвідчень, на одному з яких Гуріна помітила "нестиковку". Власниця магазину вказала правоохоронцю на те, що на документі відсутній напис "Посвідчення", але при цьому присутній "Поліція".

Стрічка новин України і світу, новини суспільства - у нашому Viber!

Жінку обурив цей факт і вона почала стверджувати, що такий документ є не відповідним стандартам, тому заявила, що "це не посвідчення". Поліцейський спробував перевести розмову на іншу тему.

Чим закінчилася суперечка з правоохоронцями

Також Гуріна запевнила поліцейських, що магазин є її "приватною територією" і вони, мовляв, не в праві заходити сюди, якщо вона не дозволяла. Відповідь правоохоронців про існуючі карантинні обмеження "червоної" зони її не задовольнила і вона продовжила наполягати на порушення поліцейськими її конституційних прав і зажадала піти з магазину.

Всі новини України і світу, новини регіонів - у нашому Telegram!

При цьому жінка пригрозила викликом слідчо-оперативної (групи - ред.), судами, а також зверненням до місцевого мера Кличука і Осачука - голови Чернівецької ОДА.

Правоохоронцям довелося все ж піти з приміщення.

Раніше MY.UA повідомляв про те, що на одній з українських АЗС чоловік плюнув в обличчя касиру на прохання одягти захисну маску.

Також портал MY.UA писав, що поліцейський побив жінку в "Ашані" через відсутність маски.

Не пропустіть наші свіжі новини на каналі в Twitter і читайте нас в Flipboard!

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом