19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Збулася дитяча мрія: волонтерка Яна Зінкевич стала моделлю для ляльки Barbie
Збулася дитяча мрія: волонтерка Яна Зінкевич стала моделлю для ляльки Barbie

Збулася дитяча мрія: волонтерка Яна Зінкевич стала моделлю для ляльки Barbie

Волонтерка з Дніпра і депутатка Верховної Ради Яна Зінкевич стала моделлю для ляльки  Barbie. Таким чином, як вона сама говорить, збулася її давня дитяча мрія.

Про це волонтерка Яна Зінкевич розповіла у соцмережі.

"Це справжня дитяча мрія. Нещодавно мене запросили стати моделлю для легендарної ляльки Barbie. Відчуття фантастичні! Хлопчики та дівчатка повинні змалечку розуміти, що справжні цінності - це перш за все рівність, взаємопідтримка, право на недискримінацію та можливість обирати будь-яку професію, що відповідає твоєму справжньому покликанню", - прокоментувала Яна  Зінкевич.

Зазначається, що авторкою ляльки стала майстриня Анастасія Недолуженко з Одеси. Вона вбрала ляльку у військову форму і навіть додала на груди волонтерки її нагороди.

Лялькова Яна Зінкевич також у візку, а в руках тримає прапор України.

Проєкт "Barbie: Пані України" стартував не так давно. У ньому беруть участь лялькові майстрині з усієї України. Вони, надихаючись жінками сучасності та історії, які внесли вагомий внесок у культуру України, залишили слід в історії, власними силами досягли успіху, відтворили їхні образи в костюмах ляльок Barbie.

Серед ляльок представлені Марко Вовчок, Ольга Кобилянська, Віра Холодна, Соломія Крушельницька, Марія Заньковецька, Роксолана тощо. Із сучасних персон тут представлені Гайтана, Катерина Ножевнікова, Alyona Alyona, Юлія Саніна, Ольга Фреймут, Оксана Караванська та інші.

 Нагадаємо, що відома волонтерка і депутатка Яна Зінкевич вдруге перехворіла на коронавірус. Тест підтвердив, що вона вже одужала. 

Автор:
Юлія Шевченко
Источник материала
Поделиться сюжетом