Максим Степанов анонсував особливий режим локдауну на травневі свята
Максим Степанов анонсував особливий режим локдауну на травневі свята

Максим Степанов анонсував особливий режим локдауну на травневі свята

На території України протягом травневих свят - 2021, включаючи святкування Великодня, будуть діяти правила особливого карантинного режиму.

Такі заходи необхідні для запобігання росту захворюваності коронавірусом, як пояснив глава Міністерства охорони здоров'я Максим Степанов в телеефірі на каналі "Україна 24" 15-го квітня.

Детальніше про заяву глави МОЗ Максима Степанова

Максим Степанов заявив про важливість дотримання всіх існуючих обмежень.

Вся стрічка новин сайту, включаючи новини коронавірусу - в нашому Viber!

Також глава охороноздоровчого відомства анонсував особливий карантинний режим під час травневих свят і повідомив, що вже зараз громадян почнуть просити про обмеження контактів і, наскільки це можливо, скупчень людей.

За словами Максима Степанова, симптоми британського і південноафриканського штамів коронавірусу можуть бути дуже важкими.

Також глава Міністерства охорони здоров'я розповів, що ситуація з поширенням коронавірусу покращилася в таких регіонах як Івано-Франківська і Закарпатська області та на території Києва.

Актуальні новини регіонів - на каналі Telegram!

Крім того, керівник охороноздоровчого відомства нагадав про залежність збереження позитивних показників динаміки розповсюдження коронавірусу від кожного українця.

Поточна ситуація з коронавірусом в Україні

Станом на п'ятницю, 16-го квітня, в Україні зафіксовано вже 1 921 244 випадки зараження коронавірусом. Не впоравшись з хворобою, померло 39 096 осіб. Одужало 1 453 766 українців.

Про це стало відомо з повідомлення, розміщеного на Facebook-сторінці Міністерства охорони здоров'я України від 16-го квітня.

Більш детально про свіжі дані розповсюдження коронавірусної хвороби в Україні ви можете прочитати в матеріалі.

Крім того ми розповідали, що в Міністерстві охорони здоров'я повідомили, чи чекати українцям тотального локдауну на Великдень.

Інші новини медицини читайте на нашому каналі у Twitter!

Приєднуйтесь до нас також на Flipboard!

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом