"Ліпсінк батл": від чого для суперфіналу не зміг відмовитись Монатік, і навіщо Дантесу купа дівчат
"Ліпсінк батл": від чого для суперфіналу не зміг відмовитись Монатік, і навіщо Дантесу купа дівчат

"Ліпсінк батл": від чого для суперфіналу не зміг відмовитись Монатік, і навіщо Дантесу купа дівчат

Уже сьогодні на сенсаційному шоу зіркових пародій "Ліпсінк батл" грандіозний суперфінал. У ньому зійдуться шість селебритіз, які приміряють образи своїх колег за українською та світовою сценою.

Про це йдеться вТСН.19.30.

За лаштунками"Ліпсінк батл" калейдоскоп зірок, які перевтілюються у легенд сцени. Леся Нікітюк готується стати Раїсою Кириченко, Олена Кравець - Адріано Челентано, Монатік - танцівницею із пісні Сіа "Шандальєр".

Юрій Ткач у фіналі зазіхнувся на кумира молоді, 19-річну американську співачку Біллі Айліш. Він зізнається, що співати любить і з нетерпінням чекає, коли знову можна буде піти в караоке. «Зараз не можна, тому є для цього ванна. Сусідів розважаю», - розповідає Ткач.

Тренер і суддя «Ліги сміху» Володимир Дантес на батлі приміряв образ Вєрки Сердючки і навіть своєї дружини - співачки Наді Дорофєєвої.  У фіналі ж зазіхнувся на співочого ректора - Михайла Поплавського. Саме тому на сцену вже готові вийти струнконогі дівчата в пір’ях. «Я попросив, щоб на сцені була максимальна кількість людей, на його концертах завжди дуже багато дівчат, це карнавал, це Ріо- де-Жанейро, і ось у мене будет так, звичайно стільки я не можу собі дозволити як Михайло Михайлович», - каже Дантес.

Діма Монатік для суперфіналу обрав максимально близький для себе образ. Співак, який має потужне хореографічне минуле, втілить танцівницю зі знаменитого кліпу Сіа. «Я люблю коли цікаво працювати, коли гориш, коли класно виходить, ну це весело, це смішно, дуже класно, коли в такий сірий складаний час ти можеш принести людям гарний настрій», - розповідає Монатік.

Відео Новини України: хто змагатиметься у фіналі шоу "Ліпсінк Батл"

Монатік чи Володимир Дантес? Юрій Ткач чи Олена Кравець? А може, Дар'я Петрожицька чи Леся Нікітюк? Уже сьогодні на сенсаційному шоу зіркових пародій "Ліпсінк Батл" - грандіозний суперфінал. У ньому зійдуться шість селебритіз, які приміряють образи своїх колег за українською та світовою сценою. Чого вже навчились артисти під час шоу та як збираються перемагати – розпитувала ТСН.    

ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Він обіцяє максимально спародіює знамениту роботу австралійської співачки. Єдине, від чого не зміг відмовитися заради схожості - це борода. «Востаннє я збривав бороду, це було три роки тому, але не зайшло. Я два місяці проходив повз дзеркало і не дивився», - каже Дмитро.

Хто ж переможе у грандіозном шоу зіркових пародій  вся країна дізнається  одразу після «Вечірного кварталу».

Автор:
Дмитро Фурдак
Источник материала
Поделиться сюжетом