19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ані Лорак рвонула на Мальдіви і показала, як виглядає без одягу
Ані Лорак рвонула на Мальдіви і показала, як виглядає без одягу

Ані Лорак рвонула на Мальдіви і показала, як виглядає без одягу

Українська співачка Ані Лорак вирушила в теплі краї. Як і багато зірок, вона обрала для відпочинку Мальдіви.

Співачка Ані Лорак ділиться з прихильниками деталями відпочинку в п’ятизірковій віллі Mövenpick Resort Kuredhivaru Maldives, вартість проживання в якій стартує від 43 тисяч рублів за ніч (майже 16 тисяч гривень).

Співачка вже поділилася кількома фото, зробленими на пляжі, та похизувалася стрункою фігурою в бікіні.

Ані позувала на дерев’яному пірсі в жовтих шортах та чорному бікіні на фоні блакитного неба та лазурного моря, демонструючи довгі ноги та пишні форми. Вона вже встигла засмагнути.

Також показала зірка фото і в червоному суцільному купальнику з рюшами та глибоким декольте. Червоний купальник вигідно підкреслив всі форми 42-річної зірки.

Прихильники в коментарях відзначила, як шикарно виглядає співачка. 

З’явилися думки, що всі фото Ані Лорак зроблені з якоюсь особливою любов’ю, а сама знаменитість ніби сяє від щастя. Тож прихильники припустили, що знімав Лорак коханий чоловік. Підписники висловили здогад, що у відпустку Ані Лорак полетіла з колишнім чоловіком, з яким вона нещодавно почала з’являтися на публіці.

Всі деталі відпочинку знаменитість публікує в соціальній мережі Інстаграм.

Чим займається Лорак на відпочинку

В сторі співачка поділилася фото, де підкорює хвилі Індійського океану на дошці для серфінгу. Сівши верхи на дошку, Ані в купальнику, бейсболці та з веслом в руках, направилася у відкрите море.

Ані Лорак відпочиває разом з дочкою Софією. Колишній чоловік, присутність якого підозрюють прихильники, ніде в кадрі не з’явився.

Зірка показала прекрасні заходи сонця на острові, пляж, природу, як велика компанія відпочиває за столиками.

Раді бачити Вас на наших каналах Telegram та Viber!

Стосунки з колишнім чоловіком

Артистка розлучилася з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу в 2019 році після його зради. Кілька років вони майже не спілкувалися, а нещодавно разом з’явилися на публіці. Екс-пара прийшла разом на іменини дочки Філіпа Кіркорова Алли-Вікторії.

Гості вечора, не приховуючи здивування, спостерігали, як Ані Лорак танцювала в обіймах колишнього чоловіка під пісню «Я люблю тебя до слез» у виконанні Кіркорова.

У ЗМ поширена думка, що співачка та бізнесмен вирішили налагодити стосунки та возз’єднатися заради спільної дочки Софії.

За тиждень до вечірки Мурат дав журналістам щире інтерв’ю, в якому розказав про причини розлучення з Ані. За словами турка, він не зміг втриматися та його затягнуло нічне життя, тусовки та київські клуби.

Співачка розлучилася з ним після того, як Мурата сфотографували в ресторані в обіймах моделі Яни Біляєвої. За чутками, доки Лорак була на гастролях, Мурат закрутив роман з красунею-моделлю та навіть зняв для неї квартиру.

Дізнавшись про це співачка подала на розлучення. В своєму інтерв’ю Мурат визнав, що зробив помилку. Він намагався вимолити в дружини пробачення, та вона все одно пішла від нього.

Появу на публіці з Муратом Ані поки що ніяк не прокоментувала.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу знову разом.

Ані Лорак заспівала з Філіпом Кіркоровим українською. Більше новин про життя відомих людей знаходьте на порталі MY.UA.

Читайте нас також в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны