«Тяжка» хвороба Андрія Данилка: що насправді трапилося з артистом
«Тяжка» хвороба Андрія Данилка: що насправді трапилося з артистом

«Тяжка» хвороба Андрія Данилка: що насправді трапилося з артистом

Український шоумен, гуморист та артист Андрій Данилко, котрий виступає під псевдонімом Вєрка Сердючка, повідомив, які проблеми зі здоров’ям має насправді.

Нещодавно чимало ЗМІ замайоріли повідомленнями, що Андрій Данилко тяжко хворий та потребує допомоги зі здоров’ям від європейських спеціалістів.

Такі твердження з’явилися після того, як Юрій Нікітін, котрий продюсує Вєрку Сердючку, поділився в одному інтерв’ю, що Андрій Данилко потребує серйозної допомоги лікарів.

Прес-служба співака вирішила повідомити деталі та заспокоїти прихильників творчості Андрія Михайловича. Насправді Данилко страждає через безсоння та порушення циркадних ритмів.

Про це менеджмент зірки повідомив на офіційній сторінці Сердючки в соціальній мережі Інстаграм.

Фанати зірки новині, що «серйозна» хвороба Данилка не підтвердилася, дуже зраділи.

Що відомо про проблему

В інтерв’ю Каті Осадчій Андрій Данилко розповів, що під час карантину у зв’язку з пандемією в нього нарешті знайшовся час, щоб приділити увагу своєму здоров’ю. Зірка має проблеми зі сном, швидко втомлюється.

Справа в тому, що через збій в організмі Андрій Данилко може взагалі не спати вночі. Він розповідав, що іноді дивиться серіали, може навіть їсти щось смачненьке.

Чекаємо на Вас в месенджерах Telegram та Viber!

Стан здоров’я Данилка

Відомо, що кілька років тому 47-річний Андрій Данилко переніс блокаду серця прямо під час зйомок святкового шоу. На щастя, зірці своєчасно надали медичну допомогу та він зміг швидко повернутися до роботи.

Але абсолютно здоровим Данилко себе назвати не може. Актора тривожать болі в спині та підвищений артеріальний тиск.

В одному з інтерв’ю шоумен поділився, що дійсно бореться з хворобою і став мало їсти. Він розуміє, що виглядає не дуже здоровим та має зайву вагу, але запевнив прихильників, що проблеми зі здоров’ям не через дієти чи алкоголь. Припускають, що ці проблеми якраз більше пов'язані з душевним станом актора.

За словами Данилка, лікарі розуміють в чому і справа і допомагають йому вирішити проблему.

Андрій Данилко тривалий час страждав через затяжну депресію та зізнавався, що просто не має з ким поговорити та поділитися особистими переживаннями. Артист так і не одружився та не має власної родини.

Він розповідав, що закоханий, але це кохання не взаємне.

В юності, за словами актора, він був «розбалуваний» увагою дівчат, потім тривало певне затишшя. Тепер йому пишуть дівчата та зізнаються в почуттях, він отримує багато подарунків, але така надмірна увага тільки лякає артиста.

Данилко дуже любить дітей та легко знаходить з ними контакт, але завести власних не поспішає. Знаменитість якось зізнався, що боїться заводити сім’ю, бо не мав прикладу в дитинстві. Данилко завжди був наданий сам собі. Таким чином йому комфортно бути самому.

Але все ж таки актор не приховує, що звинувачує сам себе, що пропустив той час, коли треба було шукати свою половинку та створювати родинне гніздечко.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що Андрій Данилко потрапив під приціл жартів Олі Полякової.

Українська співачка Ані Лорак гайнула на Мальдіви та похизувалася фігурою в купальнику. більше новин шоу-бізнесу читайте на MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом