У "слузі народу" придумали, як покарати Тищенка і Шевченка
У "слузі народу" придумали, як покарати Тищенка і Шевченка

У "слузі народу" придумали, як покарати Тищенка і Шевченка

В ході засідання представники політсили "Слуга народу" заслухали нардепів Євгена Шевченка і Миколу Тищенка і прийняли рішення про їх покарання.

Про це повідомляється на сайті зазначеної політичної партії.

Рішення "Слуги народу" щодо заходів покарання для Шевченка і Тищенка

На засіданні партії "Слуга народу", яке проходило в онлайн-режимі, виступив з поясненнями нардеп Євген Шевченко. Він пояснив мотиви візиту в Білорусь і розмови з Олександром Лукашенком.

Новини політики - на Flipboard!

Крім того, парламентарі винесли на обговорення ситуацію, пов'язану зі святкуванням дня народження дружини ще одного народного обранця - Миколи Тищенка.

Як зазначили в "Слузі народу", Євген Шевченко не був делегований ні фракцією, ні Міністерством закордонних справ України, ні Офісом Президента України для переговорного процесу з ким-небудь з офіційних осіб Білорусі. Учасники засідання вирішили проголосувати, зібравши підписи, проти або за подальшу участь нардепа в діяльності "Слуги народу" у Верховній Раді України.

Приєднуйтесь до нашого каналу Viber! Читайте нас в Telegram!

Що стосується нардепа Миколи Тищенка, то, відповідно до рішення його колег, його покарання за порушення карантинних заходів - це оплата максимального штрафу, передбаченого законодавчою базою країни. Остаточно рішення приймуть на політичній раді партії.

Які ще питання були розглянуті на засіданні

Також перед депутатами виступив з доповіддю кандидат на пост глави Міненергетики Герман Галущенко. Представники фракції запланували зібрати підписні листи про проведення додаткового засідання парламенту, щоб Галущенко виступив перед нардепами. За або проти його призначення проголосують у залі Верховної Ради.

Раніше ми повідомляли подробиці про гучне святкування дня народження дружини Миколи Тищенка.

Також ми повідомляли, що в поліції Києва відкрили кримінальне провадження за фактом порушення санітарних вимог і норм у зв'язку з вечіркою, яку влаштував нардеп Микола Тищенко.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter і дізнавайтеся всі новини України та світу!

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом