Гончаренко не витримав жорстких образ від Шуфрича: конфлікт депутатів закінчився несподівано
Гончаренко не витримав жорстких образ від Шуфрича: конфлікт депутатів закінчився несподівано

Гончаренко не витримав жорстких образ від Шуфрича: конфлікт депутатів закінчився несподівано

Депутат від партії «Європейська Солідарність» Олексій Гончаренко останнім часом постійно втрапляє в скандали. Цього разу він в черговий раз посварився з Нестором Шуфричем.

В ефірі телеканалу «НАШ» представник «Європейської Солідарності» Олексій Гончаренко не витримав шквалу звинувачень від представника «ОПЗЖ» Нестора Шуфрича.

Шуфрич зачепив питання наслідків перебування при владі «Партії регіонів».

«Це помилка «Партії регіонів», те, що я зараз бачу перед собою», - заявив Шуфрич, показуючи на сидячого навпроти нього Гончаренка.

Олексій Гончаренко спокійно і навіть з посмішкою відреагував на таке твердження, але настрій депутата швидко змінився після того, як Нестор Шуфрич різко перейшов на особисті образи.

Шуфрич заявив, що у Гончаренка «було 5 років, щоб щось довести», але він не скористався цим часом. Замість цього він осоромив цілу країну на міжнародній арені, поводившись абсолютно недоречно під час засідання ПАРЕ.

«Чуєш, ти, прид**ок», - перейшов у наступ Шуфрич, обзиваючи колегу.

Гончаренко осторонь не залишився. Він адресував аналогічну образу в бік опонента. Але продовжувати сварку депутат не захотів. Неочікувано для всіх він просто встав у вийшов зі студії, кинувши вслід, що не збирається брати участь у «цьому фарсі далі».

Ведучі намагалися повернути Гончаренка, але рішення було остаточним. Тож вони перепросили у глядачів за образливі слова, що прозвучали в ефірі з вуст депутатів.

Ведуча Анна Степанець попросила вибачення також за те, що на початку програми обіцяла, що «це не шоу зі скандалами та звинуваченнями», але саме таким воно стало.

Решта гостей на це відзначила, що «не варто в такому випадку запрошувати скандалістів» на програму.

Але Гончаренка захистив ведучий Володимир Полуєв, котрий пояснив, що на всі ефіри завжди запрошують різних гостей, які представляють протилежні думки, а Олексій Гончаренко завжди відгукується на запрошення та приймає участь у шоу.

Слідкуйте за нами, де Вам зручно: наш Telegram та Viber!

Скандал в ПАРЕ

У Парламентській асамблеї Ради Європи перервали виступ депутата Верховної Ради та члена української делегації Олексія Гончаренка.

Під час засідання делегати обговорювали стратегічні пріоритети організації. Олексій Гончаренко зауважив, що одним із принципів Ради Європи має бути збереження суверенітету та територіальної цілісності держав, які щодо України порушує агресивна Росія.

Депутат розвернув український прапор з фронту, на якому видно сліди від пострілів. Гончаренка попросили зупинитися, але він продовжив свою промову. Навіть після того, як йому вимкнули мікрофон, нардеп голосно продовжував розповідати про втрати України на фронті.

Президент ПАРЕ виступ Гончаренка все ж перервав і пригрозив йому санкціями за порушення регламенту. Після цього нардеп з власної ініціативи тимчасово залишив залу засідань.

Депутат відзначив, що демонстрація національного прапору держави не заборонена регламентом ПАРЕ.

Але досить прямолінійний виступ Гончаренка, який заявив, що частина з присутніх «забула, що в Європі йде війна», обурив президента організації Ріка Дамса. Він висловився, що покарання для Гончаренка буде «надзвичайно жорстоким».

Сам депутат прокоментував свої дії так, що якщо мовчати про проблеми, то навіщо взагалі брати участь у таких заходах.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що Гончаренко знайшов "знак" у появі повідомлень українською мовою в НАТО.

Гройсман звинуватив владу у відкаті України на кілька років назад. Більше політичних новин чекає на Вас на порталі MY.UA.

Читайте актуальні новини на нашому каналі в Twitter

Приєднуйтесь до нас в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом