Оля Полякова та Катя Осадча зустрілися на пляжі в Туреччині: чоловіків залишили вдома
Оля Полякова та Катя Осадча зустрілися на пляжі в Туреччині: чоловіків залишили вдома

Оля Полякова та Катя Осадча зустрілися на пляжі в Туреччині: чоловіків залишили вдома

Українська співачка Оля Полякова разом з мамою та дочками відпочиває в Туреччині. На пляжі вона зустріла телеведучу Катю Осадчу, котра вирішила позасмагати між зйомками.

Співачка Оля Полякова кілька днів тому повідомила в соціальній мережі Інстаграм, що разом зі «своїми дівчатами» летить відпочивати в Туреччину.

Зірка зізналася, що ніколи не могла дозволити собі відпочинок у суто дівочій компанії.

«Я ніколи не відпочивала ні з подругами, ні з друзями», - зізналася жінка.

Через щільний робочий графік Полякова завжди надає перевагу відпочинку з родиною, щоб хоч іноді бачити дітей та чоловіка. Цього разу фактично вона також в Туреччині у сімейному колі разом з дочками Машею та Алісою.

Замість чоловіка Вадима до зірки приєдналася мама. Полякова поділилася, що майже рік не бачила її через карантинні обмеження.

Найбільше увагу користувачів мережі Інстаграм привернула мама співачки. Прихильники Олі відзначили, що якби вона не повідомила, що це її мама, то всі б подумали, що це якась подруга чи сестра.

Цього року Оля Полякова відсвяткувала 37-й день народження. А підписники дають її мамі не більше 45 років на вигляд, чого аж ніяк не може бути.

Полякова описала, що відпочивати «по-дівчачому» їй дуже подобається.

«Це так по новому, по дівчачому, розмови дівчачі, розваги дівчачі, все дівчаче, я в якомусь кайф від новизни і усвідомлення - а шо так можна було?» - жартує співачка в Інстаграм.

Раді бачити Вас на наших каналах Telegram та Viber!

Полякова про коронавірус

Перед мандрівкою Оля Полякова провела прямий ефір спільно з лікарем-реаніматологом, де розповідала про пандемію коронавірусу.

Згодом співачка прочитала коментарі користувачів мережі та заявила, що буде банити всіх, «хто розповсюджує фейк, що ніякого коронавірусу не існує».

Полякову настільки обурили люди, які після року пандемії і стількох померлих, досі не вірять в існування коронавірусу, що вона ледве стримувала емоції.

Проте терпіння зірки таки не витримало і вона обізвала одну з підписниць «дурною».

Зустріч з Катею Осадчею

Несподівано виявилося, що в одному готелі в Туреччині проживає «дівоча банда» Полякової та ведуча «світського життя» Катя Осадча.

Жінки зустрілися на пляжі та пожартували, що окрім як на турецькому узбережжі більше ніде не могли зустрітися.

Оля Полякова додала, що ще вони бачаться у програмі Катя Осадчої «Світське життя».

Як зізналася Осадча, вона прилетіла до Туреччини з робочим візитом. Судячи з усього, знімальна група працює над виходом чергового випуску програми. Телеведуча повідомила, що в ефірі «Світське життя» з’явиться вже через тиждень перед Великоднем.

Катя Осадча знайшла на пляжі камінець у вигляді серця та пообіцяла привезти його в якості подарунка чоловікові Юрію Горбунову, котрий залишився в Україні.

«Дякую, кохана», - прокоментував Горбунов звернення дружини.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що Горбунов та Осадча відсвяткували вже 4-й день народження сина.

Леся Нікітюк проїхала 100 км заради фото. Більше новин шоу-бізнесу читайте на порталі MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом