19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Золотий голос України Олександр Пономарьов написав Великодній хіт, що об’єднає людей
Золотий голос України Олександр Пономарьов написав Великодній хіт, що об’єднає людей

Золотий голос України Олександр Пономарьов написав Великодній хіт, що об’єднає людей

Співак Олександр Пономарьов написав музику до уніфікованого Великоднього піснеспіву, слова якого сотні років не змінювалися. До урочистої події долучилися ще 10 українських зірок.

Олександр Пономарьов разом з найвідомішими українськими артистами виішив об’єднати всіх людей світу перед Великоднем.

Великодній піснеспів виконують в усьому світі, але під різну мелодію. Олександр Пономарьов вирішив створити єдину мелодію, яку зможуть використовувати всі.

На допомогу він покликав своїх друзів-співаків та разом вони зняли кліп.

Під Києвом на тюльпановому полі у Добропарку українські зірки знімали Великодній кліп. Зібрати виконавців разом і виконати головний піснеспів Великодня «Христос Воскрес» було ідеєю Пономарьова.

«Він є канонічним в усьому християнстві, ці 4 рядки. Вони перекладені всіма мовами світу і єдине, що роз’єднувало раніше – це музика», - відзначив Пономарьов.

У піснеспіві звучатиме 12 мов, серед яких навіть та, якою говорив Ісус Христос – арамейська.

На стількох мовах українські зірки заспівали для того, щоб їхні старання змогли послухати і католики, і православні, і греко-католики.

Зйомки проходили 27 квітня. Цей день Пономарьов назвав «складним, холодним та благословенним».

Про те, як знімали проект, співак розповідав у соціальній мережі Інстаграм.

Раді бачити Вас на наших каналах Telegram та Viber!

Детальніше про проект

Мовою свого діда – польською, виконав партію учасник гурту DZIDZIO Михайло Хома. Свій гурт чоловік назвав якраз на його честь.

«В мене дід поляк Ульян Казимирович, власне той, якого всі називали «дзідзьо». Польську мову я дуже добре знаю, дуже. І читати вмію, і писати вмію», - похвалився Михайло Хома.

Великдень Хома святкуватиме в родинному колі з пасками та крашанками. Правда дружина до цього кола більше не входить. Днями Хома оголосив про розлучення зі співачкою Славією.

Співачка Оля Цибульська під час зйомок нагадувала іспанську сенйориту. Вона помітно схудла, одягла довгу чорну сукню та уквітчала голову червоними квітами.

Жінці дісталася партія на іспанській мові. Вона розповіла, що бувала одного разу в Барселоні і їй здалося, що вона вже відвідувала Іспанію колись у минулому житті.

Цибульська після подорожі знайшла у Києві викладача та вже тривалий час вивчає іспанську.

Лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя ледве вирвався на зйомки Великоднього кліпу. Чоловік розповів, що коли його син другокласник Роман перейшов на дистанційне навчання вільного часу у батьків значно поменшало.

Тополя розповів, що як і сотні інших родин, вони з дружиною змогли оцінити дистанційне навчання, але іншого вибору в умовах пандемії немає. Тарасу дісталася англомовна частина піснеспіву.

Співак Віталій Козловський обрав собі більш екзотичну грецьку мову. Він навіть одягнувся в кольори прапору цієї країни.

Побачити Великодній кліп-привітання від українських зірок можна буде 2 травня саме на свято Великодня на YouTube каналі Пономарьова.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що Тіна Кароль вшанувала пам'ять покійного чоловіка, після смерті якого минуло 8 років.

52-річна Кайлі Міноуг довела, що в будь-якому віці жінка може залишатися красивою. Інші новини шоу-бізнесу чекають на Вас на сайті MY.UA.

Читайте нас також в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом