20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Холостячку" Мішину запідозрили в пластиці: як виглядала актриса в шкільні роки
"Холостячку" Мішину запідозрили в пластиці: як виглядала актриса в шкільні роки

"Холостячку" Мішину запідозрили в пластиці: як виглядала актриса в шкільні роки

Українська акторка, перша учасниця шоу «Холостячка» Ксенія Мішина дуже змінилася з роками. У мережі з’явилися фото акторки зі школи.

Ксенія Мішина зараз знана в Україні за багатьма ролями: жорстокої поміщиці у телесеріалі «Кріпосна», дочки олігарха в мелодрамі «Спокуса». Також знялася в українському художньому фільмі «Гола правда» (одна з головних ролей).

Крім цього, Ксенія активно виходить за межі знімальних майданчиків: бере участь у різноманітних шоу, активно веде соцмережі та виховує сина. Ксенія Мішина у 2019 році перемогла на шоу «Танці з зірками», де танцювала разом із Євгеном Котом. А на проєкті «Холостячка», що виходить на телеканалі СТБ Мішина дебютувала як перша жінка, що буде шукати суженого серед багатьох претендентів. Там Ксенія знайшла свого обранці Олександра Еллерта.

Раді бачити Вас на наших каналах Telegram та Viber!

Мішина в юності

Усьому тому, про що ми написали вище, передували юні роки актриси, коли вона ще не була відомою, а була звичайною школяркою. У мережі показали, як саме виглядала Ксенія Мішина в шкільні роки. «Ксенія Мішина у школі і зараз 🔥 Друзі, що скажете — акторка дуже змінилася? Діліться в коментарях ✨», - написали в пості «Зіркового шляху».

Українці коментують

Багато хто відзначає, що Ксенія дуже змінилася. А дехто навіть підозрює актрису в тому, що вона зробила пластику.

«Это только мне кажется, что это два разных человека?! 😅», «Филлеры, ботокс, творят чудеса», «Как по мне,два разных человека», «Ого😮 не узнать, совсем разные», «Пластика творит чудеса», «Ну какая пластика , люди 😂 похудела очень и повзрослела», «Зовсім не схожі ці двоє😮», «В жизни бы не догадалась... Два разных человека. 🔥», - коментують користувачі мережі (коментарі подаємо в оригіналі зі збереженням орфографії та пунктуації авторів).

Всі новини України та світу, новини шоу-бізнесу в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Макс Михайлюк з "Холостяка" став татом, він вперше показав доньку. 

Також портал MY.UA писав, що Настя Каменських та Оля Полякова готуються до Великодня. Дивіться рецепти від співачок. 

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом