20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Донька судді, яка назвала українців «бидлом», вибачилася за свої слова: «Зганьбила їхні імена»
Донька судді, яка назвала українців «бидлом», вибачилася за свої слова: «Зганьбила їхні імена»

Донька судді, яка назвала українців «бидлом», вибачилася за свої слова: «Зганьбила їхні імена»

Донька судді, яка заявила, що Крим не належить Україні вибачилася за свої слова, записавши нове відеозвернення.

Анастасія Тарасюк з родини судді Печерського районного суду Києва «прославила» всю родину своїми заявами в Інстаграмі про те, що Крим не український. Дівчина записала нове звернення, в якому вибачилася за свої слова та пояснила, чому так вийшло.

Відеозвернення опублікував у своєму особистому телеграм-каналі Сергій Стерненко. Сергій відзначив, що Настя зачитала явно написаний не нею текст.

Вибачення дівчини

Настя приносить вибачення всім українським громадянам, яких зачепили сказані нею слова. Вона підкреслила, що її емоційна реакція з приводу артиста Басти викликана тим, що вона є шанувальницею його творчості, однак вона не знала про його політичні погляди, зокрема про підтримку анексії Криму.

Настя наголосила, шо анексію Криму вона не підтримує. Вибачилася дівчина також і за те, що грубо висловилас про українців, які захищають цілісність держави.

Стрічка новин України та світу, соціальні новини в нашому Viber

«У дитинстві я дуже любила відпочивати в Криму, як і багато інших. Тому мені дуже шкода, що зараз ця територія тимчасово окупована», - сказала дівчина.

Підтвердила Настя і те, що дійсно вона із родини юристів. Вона запевнила, що вони порядні люди, які поважають закон і всього добилися самостійно завдяки праці.

«Я усвідомлюю, що я зганьбила їхні імена, однак я дієздатна особа, яка готова понести відповідальність за сказане», - додала Настя.

З чого все почалося

Російський репер Баста (Василь Вакуленко), якому заборонений в’їзд в Україну, мав намір дати кілька концертів у Києві. Коли на Василя посипалися звинувачення, на його захист стало багато «проросійських колаборантів», як висловився Сергій Стерненко. Серед них Ілля Кива, Анатолій Шарій, ведуча телеканалу «Наш» та інші. Донька Судді Настя Константінова (Тарасюк) також висловилася на захист Басти.

Всі новини України та світу, новини політики в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що репер Баста влип у гучний скандал через питання про Крим.

Також портал MY.UA писав, що студентка з Києва назвала українців "бидлом" через скандал навколо приїзду Басти.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом