20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ведучий "Світу навиворіт" Дмитро Комаров запустив новий проєкт: старт 9 травня
Ведучий "Світу навиворіт" Дмитро Комаров запустив новий проєкт: старт 9 травня

Ведучий "Світу навиворіт" Дмитро Комаров запустив новий проєкт: старт 9 травня

Відомий мандрівник, ведучий і автор програми «Світ навиворіт» Дмитро Комаров запустив новий проєкт, у якому покаже глядачам, що можна подорожувати не тільки за кордоном, але й в Україні. Ми, виявляється, багато чого не знаємо про цікаві місця та події в рідній державі.

9 травня, в неділю, на телеканалі 1+1 стартує нова програма Дмитра Комарова «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим».

Комаров багато років подорожує по всьому світу. Однак ведучий запевняє, що в Україні теж є на що подивитися. Крім того, Діма говорить, що українська «експедиція» принесла йому набагато більше вражень, ніж інші його мандри.

Стрічка новин України та світу, новини суспільства в нашому Viber

«Я більше 15 років подорожую по всьому світу. Але українська експедиція подарувала мені такі емоції, рівних яким не було ніде в світі. Все самі побачите. Це була експедиція під девізом «вау», постійним захопленням, посмішкою. І, я впевнений, що подивившись весь сезон, ви теж складете для себе маршрут і знайдете, куди хотіли б поїхати по наших слідах вже цього літа», - написав Дмитро Комаров пості в мережі Фейсбук.

Перший випуск програми

Перший випуск програми буде присвячений повітроплаванню в Україні. Виявляється, в Україні проводяться заходи, коли в повітря підіймається ціла низка повітряних куль. До того ж, на них можна не тільки подивитися, а ще й політати.

«І тут опцій у туриста кілька: записатися в групу, потрапити в корзину, і насолодитися красою з повітря, купивши квиток. А можна і безкоштовно - на подив відкрив для себе не менш кайфовий спосіб відпочинку на таких фестивалях. На землі», - ділиться деталями Комаров.

Українці з нетерпінням чекають першого випуску «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим». У коментарях до посту мандрівника йому радять багато красивих місць, які можна було б відвідати.

Всі новини України та світу, новини культури в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що ведучий шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров зачепив болючу тему.

Також портал MY.UA писав деталі про те, що ще підготував для українців мандрівник.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом