19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Николя", "Лунопарк", "О тебе": Руслан Квінта пригадав пісні, які написав і про авторство яких ви не здогадувалися
"Николя", "Лунопарк", "О тебе": Руслан Квінта пригадав пісні, які написав і про авторство яких ви не здогадувалися

"Николя", "Лунопарк", "О тебе": Руслан Квінта пригадав пісні, які написав і про авторство яких ви не здогадувалися

Український композитор, музичний продюсер проєкту "Голос країни" Руслан Квінта пригадав свої минулі роботи.

На композитора наринула ностальгія, тож він пригадав свої хіти, музику до яких написав. Цікаво, що мало хто здогадувався, що саме Квінта являється автором багатьох пісень, які розривали чарти у 90-х та 2000-х. Про співпрацю з деякими артистами Руслан розповів у своєму Instagram. Його слова наводимо нижче.

Сайт ТСН.ua пропонує своїм читачам згадати ці пісні і разом поностальгувати.

"В плену", Міка Ньютон

"Пісня "В плену", автор слів В. Куровський. Цією піснею ми відкрили для себе і для глядача цю неймовірну співачку. Для Міки ми написали її кращі пісні ("Белыше лошади", "Выше чем любовь", "Лунопарк", "Теплая река", "Ангел"). Деякі пісні стали саундтреками серіалів: "Кадети", "Я лечу", художній фільм "Життя зненацька". Трек "Ангел" приніс 4-е місце України на "Євробаченні",  -говорить про роботу з Мікою Квінта.

"Лунопарк", Мік Ньютон

"Одна з улюблених в репертуарі Міки Ньютон. Вона просто про мене"

"О тебе", Євгенія Власова

"Пісня була написана 1999 року. Автор слів О. Афанасенко і В. Куровський. Для Жені ще були написані пісні "Буду сильнее", "Зима". Перша спільна робота і знайомство з Женею - це була пісня "Ветер надежды", незабутні спогади! З Женею завжди було цікаво працювати ... Сподіваюся, ми ще подаруємо з нею щось для слухачів", - висловив сподівання Руслан Квінта.

Gallina, "Джимми"

"Це одна з перших моїх авторських пісень, яка з'явилася в кінці 90-х і стала моїм маленьким стартом, як композитора-пісняра. Я тоді працював на студії "Піонер" під керівництвом О. Афанасенко і Галя стала моєю першою ластівкою, за що я їй дуже вдячний. А я з Віталієм Куровським (автор слів), отримали можливість з'явитися в музичному просторі українського шоубізнесу, як молоді автори ... Це був наш початок. Для Галі ми написали близько 15 пісень в той період "Самолеты не летают" ," Чайки", "Кто ты", "Звезда", "Все равно", "Каменный цветок", "Радуга" и другие …"

DJ Leonid Rudenko feat Nicco, Destination

"Композиція Destination. Кінець 2000-х, спільна робота з відомим діджеєм і моїм хорошим другом Леонідом Руденком. Так само ми написали Love & Lover"

Віка Антонова, "Николя"

"Пісня "Николя", 2006 рік. З Вікою у нас був записаний альбом. Чотири пісні з альбому, зняті кліпмейкером, продюсером і режисером Аланом Бадоєвим – "Николя", "Точки", "Качели", "Поймай меня".

Юлія Nelson, "Ветер"

"Середина 2000-х, пісня "П'яний вітер", співачка Юлія Нельсон. Було цікаве співробітництво з талановитою Юлією. Автор слів В. Куровський".

Зазначимо, що Руслан Квінта також є автором багатьох пісень легендарної Софії Ротару. Зокрема, для неї композитор написав близько 30 пісень. Серед них "Одна калина", "Чекай", "Ты самый лучший", "Белая зима" та інші.

Автор:
Лянка Богова
Источник материала
Поделиться сюжетом