Перша леді Олена Зеленська дала велике телевізійне інтерв'ю про себе, чоловіка та те, що лишається за кадром
Перша леді Олена Зеленська дала велике телевізійне інтерв'ю про себе, чоловіка та те, що лишається за кадром

Перша леді Олена Зеленська дала велике телевізійне інтерв'ю про себе, чоловіка та те, що лишається за кадром

Олена Зеленська дала перше велике інтерв'ю українському телеканалу.

Перша леді Олена Зеленська погодилася стати героїнею програми "VIP з Наталією Мосейчук", що виходить на каналі «1+1».

До ввімкнення головних камер жінки встигли поспілкуватися за чашкою кави. Виявилося, що пані Зеленська настільки пунктуальна, що приїхала на зйомки навіть раніше призначеного часу.

Олена Зеленська знайома з телебаченням переважно через розважальні проекти «95 кварталу», а от формат інтерв'ю для жінки став новим.

Важливим це інтерв'ю стало і для досвіченої ведучої Наталії Мосейчук, адже це всього друге настільки масштабне спілкування з дружиною Президента України Володимира Зеленського.

Саме неформальна бесіда за чашкою кави мала важливе значення – налаштувала обох жінок на цікаву розмову.

Деталі інтерв'ю

Заздалегідь питання з дружиною Президента не погоджували та жодних заборон з її боку також не було.

Перша леді України розповіла, що президентство не змінило її чоловіка. За словами Олени, Володимир завжди був таким. Просто «прийшов час діяти, а посміхатися вже сил немає».

На чоловіка вона не впливає, хіба що емоційно і то, як на чоловіка, а не Президента. Жінці не зрозуміло, навіщо на неї виливають таку величезну кількість бруду і хейту.

«Мабуть, хтось так вважає, що розхитати мою нервову систему – це розхитати нервову систему Президента», - висловила здогади Олена Зеленська.

В січні вона навіть видалила всі соціальні мережі зі своїх гаджетів, а десь через пів року зайшла знову. Тоді перша леді зрозуміла, що до всього, що пишуть, треба по-іншому відноситися.

Олена Зеленська читає коментарі в соцмережах, щоб бути в курсі настроїв і знати які фейки складають, про що пам'ятають, а що вже забулося. Однак багато часу на це вона не витрачає.

Чекаємо Вас в месенджерах Telegram та Viber!

Пані Зеленська не може зрозуміти, навіщо зачіпають їхніх дітей або батьків. Критикувати її та Володимира Зеленського можуть всі і навіть часто це допомагає, а от з критикою наймолодших та найстарших членів родини вона ніколи не погодиться.

Олені Зеленській прикро, що її засуджують за покупку дорогого одягу. Вона купує його за свій рахунок.

Смішно жінці було читати про чоловіка-наркомана. Вона заявила, що всі знайомі знають, що він не такий. Весь передвиборчий період шукали на Зеленського якийсь компромат, але не знайшли. Тому, вважає Олена, довелося вигадувакти маячню.

До Петра Порошенка чи інших опонентів чоловіка Олена Зеленська не відчуває ніяких глибоких емоцій. Вона погодилася, що колись її чоловік жартував над тодішнім президентом з великої сцени перед мільйонами глядачів, однак цього вимагав жанр – сатира.

З попередньою першою леді Олена Зеленська не зустрічалася. Тож вона планує започаткувати традицію передачі справ між першими леді, оскільки спочатку на цьому посту їй було дуже важко. Жінка просто не розуміла, за що хапатися.

Як за президента їй за чоловіка не соромно. Вона впевнена, що він робить правильні речі для України.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що Олена Зеленська взяла участь в освітньому форумі.

Перша леді змінила систему харчування в школах. Більше актуальних новин дізнавайтеся на порталі MY.UA.

Читайте нас також в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом