Тіна Кароль пружними грудьми відволікає від скандалів зі "Слов'янським базаром" і Даном Баланом
Тіна Кароль пружними грудьми відволікає від скандалів зі "Слов'янським базаром" і Даном Баланом

Тіна Кароль пружними грудьми відволікає від скандалів зі "Слов'янським базаром" і Даном Баланом

Відома співачка Тіна Кароль останнім часом регулярно фігурує в резонансних скандалах, зокрема, через її нібито наміри поїхати на фестиваль "Слов'янський базар", до виходу якого має відношення не визнаний світом президент Білорусі Олександр Лукашенко, а також у скандалі навколо заяви продюсера "Голосу країни" про те, що романтичні стосунки Тіни Кароль з Даном Баланом були нічим іншим, як ідеєю для підняття рейтингів шоу.

Мабуть, співачка втомилася від галасу навколо цих ситуацій і вирішила "розбавити" обговорення шанувальників темою своєї зони декольте, яку вона продемонструвала у свіжій публікації в своєму Instagram.

Нові відверті фото Тіни Кароль в Instagram

У Тіни Кароль завжди був хороший смак і розуміння того, які її сторони є виграшними для привернення до себе уваги фоловерів. Тим більше зараз зірка значно схудла, що надихає артистку хвалитися своїми формами в соцмережі Instagram. Ось і на своїх свіжих фото Тіна відображена в досить відвертому вбранні: чорному короткому топі, не здатним приховати її зону декольте, і в чорних брюках з низькою посадкою, що підкреслює накачані м'язи пресу селебріті.


Стрічка новин сайту, включаючи новини культури - в нашому Viber!

Доповнила свій наряд співачка милою шовковою хусточкою, що увійшла до колекції відомого модельєра. Саме на ньому зірка зробила акцент у своєму підписі до публікації, зазначивши, що хусточки стають новим віянням моди.

Скандали навколо Тіни Кароль: "Слов'янський базар" і "фейкові" відносини з Даном Баланом

"Слов'янський базар". Скандал навколо наміру Тіни Кароль взяти участь у фестивалі "Слов'янський базар" спалахнув після появи в мережі запису інтерв'ю зірки для телеканалу ОНТ. Зокрема, в ході спілкування з ведучою, співачка відповіла на її питання про можливість своєї участі в цьому заході, запевнивши, що не змусить за собою сумувати і додавши "Я мчуся до вас".

Інші новини музики та шоу-бізнесу - в Telegram!

Після цих слів зірка піддалася загальному осуду, адже з організацією зазначеного фестивалю пов'язаний невизнаний світовою спільнотою президент Білорусі Олександр Лукашенко. Тому артисти багатьох демократичних держав, включаючи Україну, не вважають допустимою участь у "Слов'янському базарі".

Відносини з Даном Баланом. Також на початку травня розгорівся скандал навколо висловлювань креативного продюсера шоу "Голос країни" про те, що взаємини і симпатія між Тіною Кароль і Даном Баланом були "синтетично" створеними - для того, щоб підвищити рейтинги проекту.

Втім, і Дан, і Тіна пізніше запевнили шанувальників, що надалі "фейкова" симпатія переросла в реальну.

Раніше MY.UA розповідав про коментар Тіни Кароль з приводу звинувачення в обмані про відносини з Даном Баланом.

Також портал новин повідомляв про те, що Тіна Кароль і через роки не може забути покійного чоловіка, батька її сина Вені.

Свіжі новини України та світу доступні також в Twitter!

Читайте актуальні новини на каналі на Flipboard!

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом