Тіна Кароль просто з ліжка розповіла про один з найкращих видів кохання
Тіна Кароль просто з ліжка розповіла про один з найкращих видів кохання

Тіна Кароль просто з ліжка розповіла про один з найкращих видів кохання

Тіна Кароль українська співачка, актриса і телеведуча, народна артистка України, тренер шоу «Голос країни» .

Тіна Кароль, не так давно, опублікувала на своїй сторінці в Instagram, чергову колаборацію з брендом постільної білизни, дизайнером якого стала.

Активні читачі Тіни вже давно помітили, що співачка почала досить часто робити контент спільно з брендами, з якими вона співпрацює. 

Раніше на сторінці артистки, можна було побачити публікації з фото, на яких вона спільно з брендом Dolya створила стильні хустки.

Також, Тіна Кароль представила своїм передплатникам можливість взяти участь у розіграші стильних прикрас, українського бренду ювелірних виробів в якому буде 8 переможців. Результати її конкурсу будуть оприлюднені 31 Травня.

Зараз же співачка, презентує читачам свою нову колаборацію з брендом постільної білизни Home Me. 

На її фан акаунті в Instagram опубліковано пост про її нову роботу з цим брендом. В якій вказується що, тепер шанувальники виконавиці зможуть придбати натуральну постіль з бамбука від Тіни Кароль за 4950 грн.

Стрічка новин сайту, включаючи Новини культури - в нашому Viber!

«Якщо ти ставишся до свого тіла дбайливо-воно відповідає тобі взаємністю. Тому я вибираю ліжко з натурального бамбука і розкішного шовку. Це один з кращих проявів любові до себе",- Тіна Кароль.

Вартість цього виробу не маленька, але ті хто дійсно можуть собі дозволити будуть приємно здивовані якістю і розкішшю цього продукту який так старанно створювала Тіна Кароль спільно з брендом Home Me.

Як ми вже встигли помітити, що робота Тіни Кароль старанно спрямована не на музику, що принесла їй популярність, а зовсім нову для неї галузь моди і стилю.

Остання музична робота співачки була представлена світу 9 квітня. Пісня "Хороший хлопець «це другий сингл зі свого нового альбому»Красиво".

Кліп» Хороший хлопець " – про перевтілення. Тіна приміряла на себе образ грабіжника біткоіни. Це сміливий експеримент для поп-діви. Режисером кліпу став знаменитий Ізраїльський режисер інді Хайт, який вже працював з українською зіркою над відео"Скандал".

Відзначимо також, що раніше MY.UA повідомляв про знімку Тіни Кароль в чорній хусточці і у відвертому вбранні.

Раніше MY.UA розповідав про коментар Тіни Кароль з приводу звинувачення в обмані про відносини з Даном Баланом.

Слідкуйте за нами в Flipboard

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Источник материала
Поделиться сюжетом