Тіна Кароль вперше візьме участь у фестивалі Atlas Weekend-2021: готується ціле кібер-шоу
Тіна Кароль вперше візьме участь у фестивалі Atlas Weekend-2021: готується ціле кібер-шоу

Тіна Кароль вперше візьме участь у фестивалі Atlas Weekend-2021: готується ціле кібер-шоу

Популярна українська співачка Тіна Кароль стане "родзинкою" програми Atlas Weekend-2021.

Відповідну новину повідомили організатори заходу на сторінці Atlas Weekend у соцмережі Instagram.

Детальніше про виступ Тіни Кароль на фестивалі

Представники масштабного музичного українського фестивалю Atlas Weekend раніше вже оголошували, хто зі знаменитостей візьме в ньому участь. Так, раніше були названі групи Бумбокс і The Hardkiss. Тепер українці "смакують" новину про приєднання до Atlas Weekend чуттєвої і проникливої Тіни Кароль.

Ажіотаж навколо новини про участь Тіни Кароль в Atlas Weekend-2021 пояснюється тим, що раніше співачка не виступала на сцені цього музфестивалю. До того ж, як розповіли організатори заходу, зірка порадує публіку справжнім кібер-шоу.

Мадонна української естради стане хедлайнером в перші два дні Atlas Weekend Friends Edition - 5-го і 6-го липня. Саме на фестивалі українській публіці вперше надасться можливість почути пісні зі свіжого альбому співачки "Красиво", в якому яскраво розкриється її новий сценічний образ.

Також, за інформацією організаторів фестивалю, виступ артистки буде супроводжуватися грою барабанщика Джастіна Бібера - американця ДевонаТейлора.

Стрічка новин сайту, включаючи новини культури - в нашому Viber!

Крім того повідомляється, що на Atlas Weekend заплановано два безкоштовних дні, які матимуть ідентичний лайнап. Це рішення було прийнято організаторами, щоб уникнути скупчення відвідувачів і для дотримання карантинних вимог щодо кількості глядачів.

Що ще відомо про гостей Atlas Weekend-2021

Дещо раніше ЗМІ поширили інформацію про участь ще одного зіркового гостя у фестивалі. Йдеться про одіозного російського співака Валерія Меладзе, який оскандалився своєю відмовою визнати РФ державою-агресором. Його участю в Atlas Weekend обурені багато користувачів мережі.

Нагадаємо також, що раніше MY.UA повідомляв про знімок Тіни Кароль у відвертому образі.

Раніше MY.UA розповідав про коментар Тіни Кароль з приводу звинувачення в обмані про відносини з Даном Баланом.

Слідкуйте за нами на Flipboard!

Приєднуйтесь до нас в Twitter!

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом