Ресторан Citronelle представив меню від французького шеф-кухаря Робана Каснабе
Ресторан Citronelle представив меню від французького шеф-кухаря Робана Каснабе

Ресторан Citronelle представив меню від французького шеф-кухаря Робана Каснабе

Із нагоди 10-річчя ресторан Citronelle представив нове меню, спеціально створене французьким шеф-кухарем Робаном Каснабе.

Раніше Робан приїжджав до ресторану, щоб навчити команду всім нюансам французької кухні, але тепер очолив її. Ознайомившись із меню Citronelle, він додав унікальні страви, які нині подають у найстильніших ресторанах Парижа. Він також поділився улюбленими рецептами своєї сім'ї кухарів, які зберігаються вже кілька століть у його архівах.

Ресторан Citronelle представив меню від французького шеф-кухаря Робана Каснабе (фото 1)
Ресторан Citronelle представив меню від французького шеф-кухаря Робана Каснабе (фото 2)

Серед страв нового меню: устриці, запечені з шампанським Pierre Morlet, ескарго з томатним конкасе та прованським маслом, стейк тартар із білим хріном і не тільки. Ресторан Citronelle також відомий винною картою, яка складається виключно із французьких вин. Сомельє Сергій Рябоконь із 20-річним досвідом підібрав вина, які найкраще смакують з новим меню.

Ресторан Citronelle представив меню від французького шеф-кухаря Робана Каснабе (фото 3)
Робан Каснабе та Марія Дідківська 
Ресторан Citronelle представив меню від французького шеф-кухаря Робана Каснабе (фото 4)
Ресторан Citronelle представив меню від французького шеф-кухаря Робана Каснабе (фото 5)
Устриці, запечені із шампанським
Ресторан Citronelle представив меню від французького шеф-кухаря Робана Каснабе (фото 6)
Карпачо из сібаса і ревеня з рожевим перцем
Ресторан Citronelle представив меню від французького шеф-кухаря Робана Каснабе (фото 7)
Лосось на подушці з пюре із зеленого гороху і салату Ромен
Ресторан Citronelle представив меню від французького шеф-кухаря Робана Каснабе (фото 8)
Десерт "Павлова" 
Ресторан Citronelle представив меню від французького шеф-кухаря Робана Каснабе (фото 9)
Шампанське Pierre Morlet, створене спеціально для Citronelle

Читайте також: Євген Клопотенко потрапив у рейтинг 50-ти найвпливовіших шеф-кухарів світу.

 

Источник материала
loader
loader