/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F144%2F9335f050ebd21981378b9379593c7c91.jpg)
Ресторан Citronelle представив меню від французького шеф-кухаря Робана Каснабе
Із нагоди 10-річчя ресторан Citronelle представив нове меню, спеціально створене французьким шеф-кухарем Робаном Каснабе.
Раніше Робан приїжджав до ресторану, щоб навчити команду всім нюансам французької кухні, але тепер очолив її. Ознайомившись із меню Citronelle, він додав унікальні страви, які нині подають у найстильніших ресторанах Парижа. Він також поділився улюбленими рецептами своєї сім'ї кухарів, які зберігаються вже кілька століть у його архівах.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F144%2Fb00b6303728ce40c1ea5ccf5e90fef36.jpg)
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F144%2F06b872a7805a8a0b5d0acf735170a957.jpg)
Серед страв нового меню: устриці, запечені з шампанським Pierre Morlet, ескарго з томатним конкасе та прованським маслом, стейк тартар із білим хріном і не тільки. Ресторан Citronelle також відомий винною картою, яка складається виключно із французьких вин. Сомельє Сергій Рябоконь із 20-річним досвідом підібрав вина, які найкраще смакують з новим меню.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F144%2F36772e6fd63c4041c0e5edd10a321b39.jpg)
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F144%2Fec6268ae824cdef211b98444229eaf44.jpg)
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F144%2Fbe3e9da30e574bd7483329b48af6b779.jpg)
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F144%2F1e31a44fd54f4c84244916f3f200beab.jpg)
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F144%2F069f76937c6199a45e0724e07e43dc79.jpg)
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F144%2F975934fbb8f9b8cd274e786cd3b96d75.jpg)
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F144%2Fe1db6bedd00b47c35c2586ef8925c606.jpg)
Читайте також: Євген Клопотенко потрапив у рейтинг 50-ти найвпливовіших шеф-кухарів світу.

