Із нагоди 10-річчя ресторан Citronelle представив нове меню, спеціально створене французьким шеф-кухарем Робаном Каснабе.
Раніше Робан приїжджав до ресторану, щоб навчити команду всім нюансам французької кухні, але тепер очолив її. Ознайомившись із меню Citronelle, він додав унікальні страви, які нині подають у найстильніших ресторанах Парижа. Він також поділився улюбленими рецептами своєї сім'ї кухарів, які зберігаються вже кілька століть у його архівах.
Серед страв нового меню: устриці, запечені з шампанським Pierre Morlet, ескарго з томатним конкасе та прованським маслом, стейк тартар із білим хріном і не тільки. Ресторан Citronelle також відомий винною картою, яка складається виключно із французьких вин. Сомельє Сергій Рябоконь із 20-річним досвідом підібрав вина, які найкраще смакують з новим меню.
Читайте також: Євген Клопотенко потрапив у рейтинг 50-ти найвпливовіших шеф-кухарів світу.