20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Десантники не вмирають": на Донбасі трагічно загинув офіцер 95-ї бригади
"Десантники не вмирають": на Донбасі трагічно загинув офіцер 95-ї бригади

"Десантники не вмирають": на Донбасі трагічно загинув офіцер 95-ї бригади

"Надійний друг і справжній офіцер»

Внаслідок нещасного випадку загинув офіцер Збройних сил України-майор Сергій Тугарін, який служив у 95-ій десантно-штурмовій бригаді (ДШБ).

Про це повідомляється на офіційній сторінці бригади в соцмережі.

"В результаті нещасного випадку помер майор Тугарін Сергій Валерійович. Справжній офіцер, учасник бойових дій на сході України, надійний друг і фахівець своєї справи», - йдеться в повідомленні бригади.

Також командування та особовий склад бригади висловили співчуття рідним та близьким загиблого офіцера.

Сумують у зв'язку зі смертю військовослужбовця і користувачі соцмережі. Зокрема, в коментарях під трагічним повідомленням люди пишуть словами підтримки рідним і близьким, висловлюють їм співчуття, а також нагадують:

"Десантники не вмирають! Десантники йдуть в небо".

Ситуація на Донбасі загострюється

Ситуація на сході України залишається напруженою. Бойовики практично щодня обстрілюють позиції українських військових зі зброї, забороненої Мінськими угодами.

Крім того, за даними української розвідки, Росія продовжує поставляти на Донбас зброю, а також направила на окуповану територію військових інструкторів, які готують диверсантів.

Як зазначили в Міністерстві оборони України, кадрові офіцери РФ прибули і в Донецьку, і в Луганську області.

Що стосується зброї, то, за даними розвідки, це і стрілецька, і артилерійська. Також зафіксовані поставки боєприпасів російського виробництва.

Більш того, в Міністерстві оборони неодноразово заявляли, що Росія стягує війська на кордон з Україною під виглядом навчань. При цьому, європейські та американські військові експерти не виключають, що таким чином РФ може готуватися до повномасштабної війни з Україною.

У Росії офіційно спростовують всі заяви українського Міноборони.

Втрати на Сході

На сході України не припиняються бойові дії. З початку 2021 року в зоні проведення операції об'єднаних сил (ООС) загинули 44 українських військовослужбовців.

Минулого року війна на Донбасі забрала життя понад 70 Захисників України.

Як повідомляв раніше MY.UA, екс-президент України Леонід Кравчук дав прогноз щодо можливої широкомасштабної війни між Росією та Україною.

Також MY.UA писав, що президент України Володимир Зеленський заявив, що глибоко стурбований перспективою Союзної держави між Росією і Білоруссю.

Источник материала
Поделиться сюжетом