В'ячеслав Узелков одружився наосліп: хто став нареченою боксера і як відреагувала Марина Боржемська
В'ячеслав Узелков одружився наосліп: хто став нареченою боксера і як відреагувала Марина Боржемська

В'ячеслав Узелков одружився наосліп: хто став нареченою боксера і як відреагувала Марина Боржемська

Відомий українець, професійний боксер та медійна особистість В’ячеслав Узелков взяв участь у романтичному реаліті-шоу на каналі 1+1 «Одруження наосліп». З ким одружився боксер та як склалися стосунки пари, читайте в матеріалі.

Стартував новий сезон реаліті-шоу «Одруження наосліп». У першій же програмі глядачі були здивовані, оскільки учасником шоу став боксер В’ячеслав Узелков. Відомо, що Узелков пережив тяжкий розрив зі своєю колишньою дружиною — Мариною Боржемською. Однак, за словами В’ячеслава, він був готовий до нових стосунків, тому й погодився взяти участь у проєкті. 

Спортсмен довго не міг забути дружину

В’ячеслав Узелков не заперечував, що розлучення з Мариною стало для нього серйозним випробуванням. Боксер прожив 22 рокиу шлюбі. І досі вважає, що його колишня дружина Марина не жінка, а мрія. Чоловік підкреслює, що дуже складно пережити розрив після такого спільного періоду життя, тим більше маючи двох дітей. 

В’ячеслав Узелков на шоу «Одруження наосліп»

Ще до участі в проєкті боксер відзначив, що має певний ідеал жінки. Це має бути спортивна струнка і цікава блондинка. Саме такою і виявилася жінка, з якою наосліп одружився В’ячеслав. Виявиося, що вони були знайомі і він навіть проявляв до жінки багато знаків уваги. Хто ж вона? Нею виявилася Юлія Черницька — відома в Україні фітнес-мама. Жінка виховала чотирьох дітей, а з колишнім розлучилася через зраду. 

Узелков та Черницька на шоу обмінялися обручками всліпу. Коли В’ячеслав нарешті дізнався, хто став його дружиною на проєкті, то дуже зрадів. Однак все склалося не так як гадалося.

Чим закінчився «сліпий» шлюб героїв

Після «одруження» пара відправилася на тиждень в будинок, щоб жити в ньому разом і краще пізнати один одного. Юлія знала, що для В’ячеслава розлучення з Мариною Боржемською було тяжким.  Тому переживала, що чоловік досі любить колишню. Вона навіть відправила його на детектор брехні. І, дійсно, в’ячеслав збрехав про те, що готовий до нового роману. Виявилося, що він просто хотів таким чином «побісити» Марину. 

Коли прийшов час вирішувати, чи залишатися В’ячеславу і Юлі разом, Узелков зробив неочікуване зізнання. Він не став продовжувати стосунки з Черницькою, бо заявив, що досі кохає колишню дружину Марину Боржемську.

Нагадаємо, портал MY.UA писав, що Ірині Білик запропонував вийти заміж арабський шейх. Що відповіла розлучена співачка - в матеріалі.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны